Bachelor in de civiele techniek

Grupo Tiradentes

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de civiele techniek

Grupo Tiradentes

Het bouwen van de infrastructuur voor de ontwikkeling van de samenleving is een werk dat verder gaat dan de cijfers en berekeningen. Be burgerlijk ingenieur is om de krachten te beheersen, het berekenen van de wind effecten, de temperatuur veranderingen en de sterkte van de materialen te evalueren, het waarborgen van de veiligheid van het werk en het bevorderen van het welzijn van mensen.

O civiel ingenieur Het is verantwoordelijk voor de voorbereiding van projecten en berekeningen in verband met de bouw van gebouwen, bruggen en grote structuren.

Arbeidsmarkt

De groei van de onroerend goed markt is constant. Toch is het tekort behuizing geschat op 6 miljoen woningen. Projecten van de federale regering als Mijn Huis, Mijn Leven en de groeiversnelling Program - PAC, en het onroerend goed kredietbeleid zijn feiten die de opkomst van de arbeidsmarkt voor de civiele techniek te bevestigen. Zowel de publieke sector en de private hebben kansen op werk. Bouw, het ontwerpen van gebouwen kantoren, consulting en adviserende diensten markt ruimte voor haar activiteiten.

Tijdens zijn studie aan FACIPE uit de eerste helft is het mogelijk om ervaring op te accumuleren door middel van betaalde stages met subsidies tussen de R $ 400 en R $ 724, aangeboden door de instelling en aangesloten bedrijven door middel van Facipe Carrière. Na het voltooien van de afgestudeerde aanvangssalarissen hoger zijn dan de R $ 4.000. Gedurende de carrière gemiddelde salaris van meer dan R $ 14.000.

veld

Ontwerp scenario's van de moderne wereld, door middel van structuren die het comfort en de kwaliteit van het leven mogelijk te maken is een baan die veel van de berekeningen en onderzoeken vereist. De burgerlijk ingenieur betrokken bij het ontwerp, de planning en uitvoering van de infrastructuur die nodig is voor de ontwikkeling van de samenleving. Gebouwen, bruggen, tunnels, fabrieken, havens, dammen, wegen en sanitaire systemen zijn projecten het bestellen van de prestaties van de civiele techniek, en bouwplaatsen zullen een deel van hun dagelijks leven. Beroepsonderwijs in Facipe maakt ook de prestaties op verschillende gebieden, van de bouw het beheer van methoden en efficiëntere bouwtechnieken voor te stellen, rekening houdend met het behoud van de natuurlijke omgeving. U kunt ook de academische carrière, ooit nagedacht over het feit dat een onderzoeker of docent te volgen? Het gebied is enorm en de keuze is aan jou!

algemeen doel

Zorg voor de toekomst Bachelor Civiele Techniek, de noodzakelijke voorwaarden voor een gedegen training met theoretische en praktische kennis, de ontwikkeling van kritisch denken, sociale en ecologische verantwoordelijkheid, dat is reflecterend en humanist, getraind met generalistische en in staat om visie te ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van technische projecten en wetenschap in de civiele techniek, na de technologische ontwikkelingen en bij te dragen aan de sociale ontwikkeling van de regio.

specifieke doelstellingen

 • Reikt de student of Engineering een generalist en specifieke kijk op de belangrijke concepten voor het vak.
 • Inzicht in de arbeidsmarkt en het belang van de beroepsethiek;
 • Uitbreiden van de capaciteit van de interpersoonlijke interactie;
 • Het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk analyse en synthese.
 • Herkennen en uit te leggen hoe belangrijk het is hun beroep bediening bijlen, rekening houdend met de professionele en ethische gedrag van de burgers;
 • Stimuleren van intellectuele capaciteiten van de organisatie en studie tijdsplanning.
 • Zorgen voor de student met een goed begrip van de fundamentele concepten die nodig zijn om zich te concentreren op de verschillende aspecten van de bouw, het verstrekken van subsidies van de expertise die nodig is om alle assen die deel uitmaken van de professionele as met elkaar te verbinden.
 • Bevordering theoretische en praktische basis moeten de fysische en mechanisch gedrag van bodems begrijpen tijdens de handeling van het opzetten en uitvoeren helpt het assen structuur en transport.
 • Om studenten voor het ontwerpen en analyseren van constructies projecten leiden, met nadruk op de economie en de veiligheid in de organisatie van de elementen die deel uitmaken van de structuren, naar aanleiding van de normatieve beginselen op dit gebied van activiteit.
 • Enable uitgang om de dynamiek van de watervoorraden te begrijpen voor de inzameling, verwerking, de levering, het gebruik en de definitieve verwijdering, rekening houdend met de milieu- en duurzaamheidsaspecten in de uitvoering van taken.
 • Technische expertise te leveren voor de ontwikkeling en uitvoering van topografische projecten, grondwerk en verharden van wegen, ze te integreren met de andere assen.
Deze school biedt programma's in:
 • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
10 semesters
Voltijd
Price
Prijs
- R $ 597,35 * * De 35% korting op de termijnen van de 1e helft zijn samengesteld uit 20% korting + 15% van tevoren een betaling op de 15e van de maand volwassenheid te maken.
Locations
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan