Bachelor in de civiele techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat zijn de uitkomsten van de studie?

Deze opleiding is bedoeld voor studenten die willen de kennis, competenties en vaardigheden die nodig zijn te krijgen voor engineering banen civiele, willen in staat zijn om de kennis toe te passen in de praktijk creatief, met behulp van de nieuwe moderne principes van ontwerp en detaillering. Aan de moderne bouw technologie te gebruiken voor het ontwerpen van gebouwen en hun structuren, om het gebouw ontwerp en de bouw processen te beheren.

Na studies studenten BSc diploma van burgerlijk engneering.

Wat leert u?

Tijdens BSc studies van de civieltechnische je krijgt:

  • Vaardigheden van praktische onderzoek, ontwerp en de bouw: van de identificatie van een probleem, de selectie van de onderzoeksapparatuur om een ​​evaluatie van de resultaten en bevindingen en kwalificatie; in staat zijn om de methoden van onderzoek en ontwerp te kiezen.
  • Vaardigheden om gegevens te verzamelen voor het ontwerpen van structuren en gebouwen, te analyseren en evalueren van de gegevens, aan het project alternatieven en mogelijke methoden van de bouw rekening houdend met de omgeving van de bouwplaats, de beperkingen, esthetische en bouwkundige aspecten, economische factoren en de verwachte operationele omstandigheden te selecteren.
  • Vaardigheden om projecten van de structuren te bereiden en het ontwerpen van processen te beheren.
  • Vaardigheden om de internationale en Europese normen toe te passen bij het ontwerpen van gebouwen en structuren en de bouw.
  • Mogelijkheid correct rekenschema en de berekeningswijze van het gebouw te kiezen en aan de opbouw van structuren te ontwerpen.
  • Het vermogen om de bouw deel van het project voor te bereiden en om het ontwerp proces te beheren.
  • Bovendien, studenten zijn in staat om analytisch denken, zelfstandig werken, verantwoordelijk, hun werk grondig en snel te organiseren, effectief samen te werken met collega's en met specialisten van de aangrenzende gebieden van het werk.

Waar de studenten kunnen een stage?

In een studie van de civiele techniek is het verplicht om een ​​stage te doen in de industrie. Tijdens de stage werken time studenten in bedrijven van het ontwerp of constructies in Litouwen en in het buitenland.

Waar is het mogelijk om in het buitenland te studeren?

Studenten die bereid zijn om te studeren in buitenlandse universiteiten, hebben een kans om het buitenland te studeren voor een semester in de volgende landen: Finland, Zweden, Duitsland, Portugal, Spanje, Engeland, Frankrijk, Zuid-Korea, Taiwan, de VS, enz.

Wat zijn de carrièremogelijkheden na het afstuderen?

De bechelors van de civiele techniek zijn het verwerven van alle vaardigheden die nodig zijn voor het praktische werk en ze zijn klaar voor onafhankelijke professionele activiteiten. Kunnen ze praktische activiteiten in de bouw en het ontwerp bedrijven, deskundige bureaus, afdelingen van ministeries, de stad en de regionale gemeenten starten of kunnen hun meester studies voort te zetten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vilnius Gediminas Technical University (VGTU) was established in 1956. The name of Lithuanian Grand Duke Gediminas was awarded for the 40th anniversary of the university's activities.

Vilnius Gediminas Technical University (VGTU) was established in 1956. The name of Lithuanian Grand Duke Gediminas was awarded for the 40th anniversary of the university's activities. Lees Minder