Bachelor in de communicatie, media en film

University of Calgary

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de communicatie, media en film

University of Calgary

Het ministerie van Communicatie, Media en Film Studies organiseert opleidingen in Communicatie Studies en Film Studies.

Eerstejaars studenten in alle opleidingen aangeboden door het Ministerie van Communicatie, Media en Film Studies worden aangemoedigd om cursussen te verkennen in een aantal gebieden. Het wordt aanbevolen dat een eerste-jarige opleiding ten minste twee van de volgende:

  • Communicatie Studies 201
  • Communicatie Studies 203
  • film 201

Daarnaast moeten de studenten ook ten minste 6 eenheden (1,0 full-course equivalent) van de Faculteit der Letteren te selecteren. Opleidingen aangeboden door het Ministerie van Communicatie, Media en Film Studies kunnen onder meer senior-level cursussen aangeboden door andere afdelingen ofwel als core-eisen of als opties. Het is daarom nuttig om eerste jaar cursussen uit een verscheidenheid van andere gebieden. Daarnaast moeten studenten normaal gesproken te selecteren 6 eenheden (1,0 full-course equivalent) van de Faculteit Wetenschappen.

communicatiewetenschap

Communicatie Studies onderzoekt de manieren waarop de communicatie constructies en weerspiegelt de samenleving en cultuur. Het programma benadrukt drie onderling samenhangende gebieden van communicatie: 1) media en populaire cultuur: de theorie, kritiek en geschiedenis van de communicatie via de traditionele media, nieuwe media en populaire cultuur; 2) Retorische Communicatie: de theorie, kritiek en de productie van informatieve, overtuigende en professionele discours in de publieke en organisatorische context; en 3) Science and Communication: discoursen en de processen van communicatie in relatie tot gezondheid, wetenschap en technologie.

Het programma is bedoeld om flexibel en articuleren analisten, onderzoekers en praktijkmensen te voeden voor een breed scala van academische, publieke en professionele contexten. Het biedt afgestudeerden met de kennis, kunde en onderscheidingsvermogen om ideeën effectief te communiceren en om de communicatie te onderzoeken en in een verscheidenheid van media, waaronder spraak, schrijven, televisie, film, radio, digitale media en interactieve entertainment, internet en draadloze netwerken. Onze co-operative onderwijs en ervaringsgerichte leermogelijkheden studenten in staat stellen zich te ontwikkelen en hun vaardigheden toe te passen in niet-academische contexten.

Filmstudies

Film Studies helpt bereiden studenten voor een loopbaan op het gebied van film, video en nieuwe media naast een verdere graduate studie. Hoewel niet specifiek een professioneel programma, deze graden studenten in staat stellen een interdisciplinaire waardering van de cinema te ontwikkelen als een populair medium van de communicatie. Naast het ontwikkelen van een kritisch inzicht van de film, zullen de studenten beschouwen film als kunstvorm, als een culturele industrie, en als een innovatieve en het ontwikkelen van technologie met de culturele, sociale en politieke betekenis. Studenten in de Film Studies Majorprogramma geregistreerd hebben de mogelijkheid van het nastreven van een Bachelor of Arts programma in de film of een Bachelor of Film Studies graad (BFS) aangeboden in samenwerking met SAIT Polytechnic. De BA-programma is bedoeld om het bewustzijn van de culturele, historische en sociale karakter van de film te bieden. De BFS opleiding combineert een appreciatie van kritische en theoretische benaderingen te filmen met professionele niveau van productie vaardigheden en referenties.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Canada - Calgary, Alberta
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Calgary, Alberta
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan