bachelor in de communicatie

Edith Cowan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bachelor in de communicatie

Edith Cowan University

Bachelor of Communications

&nbsp

Deze cursus richt zich op het ontwikkelen van een breed scala van professionele en communicatieve vaardigheden door middel van een hands on benadering van de traditionele en nieuwe media.

Het zal studenten met vaardigheden in het onderzoek en het schrijven, maar ook kritisch en creatief denken. Praktijk en theorie hand in hand gaan in deze cursus, en informeren elkaar over alle van de beschikbare specialisaties. Alsmede het geven van de studenten de kennis die nodig is om te slagen in een dynamische communicatie en culturele omgeving, de cursus geeft studenten de vaardigheden aan te passen en gedijen in gericht en het reageren op de uitdagingen in een scala van communicatie en cultureel gebied.

Afgestudeerden van deze cursus hebben de mogelijkheid om spannende werkgelegenheid te krijgen binnen de bedrijfs-en overheidssectoren en onze wereldwijde media-industrie.

Studenten kunnen hun major uit de volgende disciplines te selecteren:


- Reclame

- Omroep

- Creative Services

- Journalistiek

- Media, Cultuur & Massacommunicatie

- Public Relations

&nbsp

&nbsp

Gerelateerde carrières

&nbsp

Advertising Coordinator, Advertising Manager, Advertising Executive, Copywriter, Media Buyer, persvoorlichter, Media Consultant, Media Criticus, Media Commentator, Broadcaster, Presentator, journalist, Online Reporter, Press Secretary, Producer, artistiek directeur, Ontwerper, onderzoeker, schrijver, Marketing officer, PR Adviseur, Public Relations Manager, Communications Officer

&nbsp

&nbsp

Verdere studies

&nbsp

Studenten die geïnteresseerd zijn in de verdere voortgang op dit gebied kunnen ervoor kiezen om de Bachelor of Communications Honours bestuderen.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Australië - Perth, West-Australië
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Australië - Perth, West-Australië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan