Bachelor in de communicatiewetenschappen (onderwezen in het Italiaans)

University Of Bergamo

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de communicatiewetenschappen (onderwezen in het Italiaans)

University Of Bergamo

Dit programma van studies gericht op vaardigheden in de communicatie en informatietechnologie, met speciale nadruk op nieuwe technologieën. Deze graad kwalificeert studenten voor banen in het openbaar bestuur, in de media en cultuur-gerelateerde bedrijven, maar ook in bedrijven of bedrijven die om technische expertise in controle en het beheer binnen een communicatieve of consumentgerichte setting.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Basisopleiding draait om de methoden en technieken van communicatie in een verscheidenheid van instellingen: IT, media, kunst, antropologie, sociologie, linguïstiek, geschiedenis, aardrijkskunde, economie en recht. U zult taalkundige en culturele competentie met betrekking tot de Italiaanse taal te krijgen en ten minste twee vreemde talen (waarvan één moet een Europese taal zijn).

In de loop van het derde jaar van de studie wordt u verwacht dat zij workshops, stages bij te wonen op nationale of internationale instellingen en u kunt een periode van studie in het buitenland door te brengen.

Meer dan drie jaar kunt u ervoor kiezen om vaardigheden te verwerven op het gebied van Mass Communication, en Business Communication.

Als je doel om vaardigheden in Mass Communication verwerven, zal je kennis van de culturele en artistieke producten te winnen van het historische, theoretische en methodologische standpunten. U maakt kennis met dergelijke producten binnen specifieke juridische en socio-culturele scenario's te worden. U kunt in aanmerking komen voor de werkgelegenheid bij instellingen en openbare of particuliere bedrijven die in het buitenland werken en om te gaan in de eerste plaats met het ontwerp en de implementatie van de artistieke, culturele of mediaproducties, mogelijk ook in verband met reclame. Als u ervoor kiest om de vaardigheden op het gebied van Business Communication verwerven u zal zich richten op communicatie verwerking, IT en communicatietechnologie in de corporate wereld. U zult ook vertrouwd met de setup van de Italiaanse firma's en hun verschillende culturele modellen, evenals hun sociale en juridische dynamiek (evenals die van China of de Arabische landen) te worden. U kunt in aanmerking komen voor vacatures bij bedrijven, bedrijven of non-profit organisaties die in het buitenland actief zijn, en pleiten voor interne of externe communicatie vaardigheden.

Diensten voor de opleiding

Toelating

Toelating tot de Italiaanse universiteiten is alleen mogelijk als de student heeft een diploma di maturita ( "A" Levels / Higher School Certificate) kreeg na 5 jaar op een middelbare school. Studenten in het eerste jaar van hun opleiding vereist een niveau van geschreven en gesproken vaardigheid in de gekozen vreemde talen die gelijk is aan de Raad van Europa Common European Framework A2-niveau te hebben bereikt, om te kunnen totale competentie te bereiken in beide talen.

Entry testen

Een vermelding test zal worden gehouden tot een niveau van studenten voor elke taal (Italiaans en Engels) te beoordelen.

On-line zelftests

Op de universiteit website on-line vreemde taal tests beschikbaar zijn (Frans, Engels, Spaans, Russisch en Duits) en een voldoende verklaart dat de studenten heeft de taalkundige vaardigheden die nodig zijn om de lessen aangeboden door de Faculteit vreemde talen en volgen literatuur.

Het overbruggen van cursussen

Studenten die niet aan de vereiste norm in een van de gekozen als een fundamenteel onderwerp talen zijn verplicht om de relatieve intensieve voorbereidende cursus die wordt gehouden van september-oktober bij te wonen. Studenten die niet aan de norm in beide talen gekozen zullen hun kennis verder met behulp van de leermiddelen worden aangeboden door het Universitair Talencentrum.

Studiebegeleiding

De faculteit biedt een tutoring dienst ter ondersteuning van nieuw ingeschreven studenten, begeleiden en adviseren in hun leeractiviteiten en hen te helpen hun plan studies te beslissen.

Erkenning van certificaten

Als bewijs van de bevoegdheid in een vreemde taal verkregen tijdens de laatste vijf zonne-jaar worden erkend. Dit geldt voor het Frans (DELF, DALF), Engels (PET, Trinity, FCE, CAE), Russisch (TBU, TRK), Spaans (DELE) en Duits (ZD, ZDIB, ZMF). Het certificaat waaruit blijkt dat computervaardigheden (ECDL- European Computer Driving Licence) wordt ook erkend.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Italië - Bérgamo, Lombardije
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Italië - Bérgamo, Lombardije
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan