Bachelor in de communicatiewetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de Communicatiewetenschappen

Deze kwalificatie is niet beschikbaar voor nieuwe inschrijvingen voor nieuwe studenten na 2017. Zie het equivalent 2018 Bachelor of Communication Studies.

Profiteer van de up-to-date industrie vaardigheden die je nodig hebt om een ​​Public Relations, Marketing of Leadership Communicatie specialist geworden, en helpen om zakelijk succes te rijden. U zult studeren aan de enige communicatie school in Australië gecertificeerd door de Public Relations Society of America (PRSA).

BCS_Deanna-Morse-and-Pita-Shelford2_web

De Bachelor of Communication Studies (BCS) diploma combineert de zakelijke en creatieve disciplines met een diepgaand begrip van de communicatie theorie en praktijk.

Grijp deze kans om een ​​verschil met uw stem en schriftelijk kenbaar te maken, en het werk in het bedrijfsleven, de overheid of de not-for-profit sector in Nieuw-Zeeland of in het buitenland.

U vindt het up-to-date vaardigheden die nodig zijn om een ​​strategie op basis van communicatie, marketing of public relations specialist krijgen.

Ontwikkel de geavanceerde communicatie vaardigheden om de houding en het gedrag van mensen te beïnvloeden, smeden waardevolle relaties, en rijden strategische verandering binnen organisaties.

We leren je ook over duurzaam ondernemen en maatschappelijk verantwoord ondernemen, om u te helpen een positief verschil aan de maatschappij.

Waikato heeft een internationale reputatie

We zijn gerangschikt in de wereld top 150 universiteiten voor het onderwijs van Communicatie en Media Studies door de prestigieuze QS Onderwerp Rankings. En onze public relations cursus is gecertificeerd door de Public Relations Society of America (PRSA).

Waikato is een van de slechts 37 universiteiten wereldwijd - en één van de slechts vijf buiten de Verenigde Staten - dat PRSA certificering heeft behaald - beschouwd als de industrie gouden standaard in de public relations onderwijs.

U zult studeren aan Waikato Management School, een Triple Crown International Business School geaccrediteerd door EQUIS, amba en AACSB sinds 2005. Dit is een wereldwijde benchmark van excellentie in onderwijs en onderzoek, bereikt met minder dan 1% van 's werelds business schools.

Hoofd onderwerpen

Voor deze mate, zult u de belangrijkste in een of twee van de onderstaande onderwerpen - je hoeft niet te beslissen tot het tweede jaar.

 • leiderschap Communicatie
 • afzet
 • Publieke Relaties

Als u besluit om een ​​tweede grote nemen, kan dit een beheer onderwerp dat je diploma een aanvulling, zoals Strategic Management of Electronic Business, of enige andere undergraduate onderwerp aangeboden aan de Universiteit van Waikato zijn.

Als alternatief kun je kiezen voor een 'specialisatie' (60 punten) nemen in een van beide gebeurtenissen beheer, Health Communication, een taal (Chinees, Frans, Japans, Spaans, Te Reo Māori) of Beheer Onderwijs in het Buitenland.

Carrièremogelijkheden

 • Advertising Executive
 • Marketing specialist
 • Merk / product category manager
 • Communicatie Manager
 • Mediarelaties adviseur
 • perschef
 • Voorlichtingsambtenaar
 • Digitale marketing specialist
 • Events manager
 • publicaties editor
 • beheer trainer
 • Social media manager
 • Schrijver / editor
 • Journalist
 • Professional fundraiser

Exchange programma en studeren in het buitenland

Willen reizen tijdens de studie?

Neem een ​​studie in het buitenland ruil voor 1-2 semesters en crediteren de punten terug naar uw Waikato mate!

Bereid je voor op een wereldwijde carrière en je horizon te verbreden door te gaan op een uitwisseling van studenten aan een van onze partner universiteiten in Europa, Azië, de VS, Canada of Mexico. Neem contact op met de Universiteit van Waikato Student Exchange team om meer te weten te komen. BCS studenten kunnen zich aanmelden voor de Waikato Management School International Exchange Beurzen, Twee keer per jaar aangeboden en ter waarde van maximaal $ 2.500 per stuk (afhankelijk van de studie bestemming). Vanaf het tweede jaar, kunt u ook in aanmerking komen voor de Discover SWUFE International Summer Camp Scholarships. Deze zorgen voor de financiering van twee of meer Waikato beheer studenten naar Chengdu, China te bezoeken voor twee weken van lezingen, zakenreizen en culturele activiteiten.

culturele ervaring

Waikato Management School heeft een levendige student cultuur die tal van sociale en leermogelijkheden biedt. U kunt voldoen aan gelijkgestemde mensen door middel van student clubs, zoals:

 • Waikato Management School Students' Association (WMSSA)
 • Management Communicatie Studenten Vereniging (MCSA)
 • Innovatie Station Waikato
 • Sociale Innovatie Waikato
 • Te Ranga Ngaku - de Maori beheer student netwerk
 • Pacific Islands Beheer Students Association (Pimsa)

Als een Bachelor of Communication Studies student, bent u ook in aanmerking voor een student lid te worden van de Public Relations Institute van Nieuw-Zeeland (PRINZ), tegen een gereduceerde prijs. Wij bieden een student mentorprogramma voor het eerste jaar het beheer van studenten om u te helpen het academisch overgang van middelbare school naar de universiteit.

Voor deskundig advies over het schrijven van essays en rapporten, contact opnemen met ons team van gespecialiseerde docenten in het WMS Language and Learning Development Unit, Gelegen in het management Student Center (MSB1.50).

Praktische ervaring

Hands-on leren en ervaring in de industrie

Onze studenten leren door het toepassen van theorieën en concepten om real-world busines gevallen, boeiende discussies in de klas, groepswerk, en een verscheidenheid aan ervaringen uit de praktijk.

 • In het eerste jaar zul je tegen andere teams om te komen met het beste idee voor een innovatief nieuw product. U zult het uitvoeren van marktonderzoek en het plannen van een volledige marketing strategie rond design, promotie, prijs en distributie. U zult dan showcase uw product voor het beoordelen in een 'beurs' omgeving.
 • U leert hoe u persberichten schrijven, werken met journalisten, maken corporate brochures en uitgezonden nieuws, toespraken, en het gebruik van digitale technologieën om websites en reclame te maken.
 • Public Relations studenten zullen creëren en leveren van een PR-campagne ten behoeve van een echte client in hun derde jaar.
 • U zult de mogelijkheid om een ​​werkplek stage te doen of te krijgen ervaring in de sector met een relevante bedrijf of organisatie in Nieuw-Zeeland hebben, of gedrag toegepast onderzoek.
 • Studenten die een B + kwaliteit gemiddelde bereiken kunnen zich aanmelden voor de prestigieuze MCOM387 Communication Stage.

Profiteer van de vaardigheden om te slagen op de universiteit

Voor hulp bij het schrijven van essays en rapporten, APA verwijzingen en het geven van mondelinge presentaties, kunt u toegang tot een team van gespecialiseerde docenten in het WMS Language and Learning Development Unit, gelegen in het management Student Center (MSB1.50). We hebben ook een student mentorprogramma om extra hulp te bieden aan eerstejaars beheer studenten. Dit heeft tot doel de wetenschappelijke en maatschappelijke overgang van middelbare school naar de universiteit te verlichten, door je te verbinden met andere studenten die in jouw schoenen eerder geweest. Mentoren kunnen adviseren over alles, van studie strategieën en papieren om sociale activiteiten.

Toelating en inschrijving

U komt in aanmerking om een ​​aanvraag voor de Bachelor of Communication Studies als u toegang tot de universiteit, of het equivalent daarvan. Alle andere aanvragen worden beschouwd op een case-by-case basis.

Voor meer informatie bezoek zie de toelatingsvoorwaarden en Toelating tot de universiteit statuut.

Internationale studenten zijn verplicht tot 13 jaar van school studie hebben en voldoen aan de Engels taal eisen.

 • Als u niet beschikt over een sterke achtergrond in lezen en schrijven, kunt u worden doorverwezen naar MCOM104 schriftelijke communicatie te nemen voor het management om te helpen je voorbereiden voordat MCOM133 Inleiding tot Corporate Communication.
 • Sommige eerste jaar papers kunnen specifieke toelatingseisen, dus kijk dan op de catalogus van papers.
 • Als u niet voldoet aan de hier genoemde voorwaarden, neem dan contact recruitment@waikato.ac.nz want er kunnen andere routes die u kunt nemen om te studeren op dit gebied. De catalogus van papers is te vinden op papers.waikato.ac.nz.
Laatst bijgewerkt op apr 2017

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder