Bachelor in de communicatiewetenschappen

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de communicatiewetenschappen

North Park University

Bachelor in de communicatiewetenschappen

Waarom studeren Communication Studies?

Succesvolle leiders in elke branche zijn mensen die kunnen communiceren met, betreffen, en goed te werken met anderen. Een communicatie studies mate zal u helpen deze praktische en kritische vaardigheden, waaronder het vermogen om te denken, spreken en duidelijk te schrijven, en efficiënt te werken in een team omgeving te ontwikkelen. Afgestudeerden kunnen werk vinden in veel gebieden, met inbegrip van non-profit, de media, het bedrijfsleven en de overheid. Waarom North Park?

We leren je aan een bevoegde communicator en een kritische denker binnen een kader van maatschappelijk verantwoord te worden, dus je zult ervaren in om in verband met en communiceren met mensen met verschillende culturele achtergronden samen te werken aan de verbetering van anderen. Je zult in staat zijn om toe te passen wat je leert door middel van klassikale ervaringen en stagemogelijkheden in welke carrièrepad je kiest.

Carrière In Communications

Communicatie studies majors vinden loopbaan in een aantal gebieden, waaronder journalistiek, reclame, public relations, non-profit management, media, recht, event planning, sociale diensten, human resources, organisatorische leiding, en verkoop.

Waar Alumni Work

Onze alumni hebben gewerkt bij World Relief, Community Human Services, Universiteit van Chicago Development Office, Coleman Group Management Consulting, en Fresh Design Studio. Ze hebben ook nagestreefd graduate graden aan de Universiteit van Chicago, University of Southern California, Georgetown University, Northwestern University, en anderen.

STAGES

U kunt uw communicatie vaardigheden in de praktijk brengen, interactie met professionals, en bouw je CV door middel van een stage. Onze studenten hebben geïnterneerd voor World Relief, de stad van Chicago, de Presbyteriaanse Kerk en de Evangelische Covenant Church confessionele kantoren, evenals charter scholen, sociale diensten agentschappen, en bedrijven in binnen- en buitenland.

Interessante Klassen

Leer de basis van de communicatie theorie door middel van cursussen, waaronder:

  • Spreken in het openbaar
  • Interculturele Communicatie
  • Communicatie op de werkvloer
  • Conflict Transformation

Conflict Transformation

Conflict tussen mensen is een constante in onze wereld; hoe we transformeren tot iets creatiefs en behulpzaam is een evoluerend wetenschap. Nieuwe grote Noord-Park's in Conflict Transformation Studies is een interdisciplinaire benadering van de theorie, analyse, geschiedenis, cultuur, en transformationele processen die betrokken zijn in conflictsituaties, rechtvaardigheid, en vredesopbouw.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan