Bachelor in de Communicatiewetenschappen

University Of Wisconsin - Green Bay

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de Communicatiewetenschappen

University Of Wisconsin - Green Bay

De Afdeling Communicatie Missie is om kerncompetenties in mondelinge, schriftelijke en visuele communicatie te ontwikkelen voor onze interdisciplinaire programma. Alle studenten moeten een basis competentie in elk van deze gebieden hebben om hun effectiviteit in hun gekozen communicatie gebied van de nadruk te verbeteren. Studenten moeten een conceptueel begrip van de belangrijkste communicatie theorieën en de impact van technologie op het communicatieproces hebben.

Verworven vaardigheden

Een gebied van studie te selecteren is een belangrijke beslissing, omdat het je denken stijl en persoonlijke vaardigheden vorm zullen geven voor de rest van je leven. Hieronder zijn veel van de vaardigheden die je zal verfijnen in het programma. Enkele vaardigheden belangrijker bepaalde aandachtsgebieden dan in andere.

Interdisciplinair Degree

De mededeling programma is interdisciplinair en vraagt ​​u om een ​​brede waaier van competenties, benaderingen en theorieën te integreren. Hoewel een minderjarige niet is vereist voor Communicatie majors, raden we aan een minderjarige die je studie aanvult, zoals Bedrijfskunde, Bestuurskunde, of Communication en de Kunsten.

Leerresultaten

Basiscompetenties

 • Ontwikkeling van visuele communicatie vaardigheden en concepten op een niveau dat past bij de student gebied van nadruk.
 • Ontwikkeling van verbale (mondelinge) communicatieve vaardigheden en concepten op een niveau dat past bij de student gebied van nadruk.
 • Ontwikkeling van schriftelijke communicatieve vaardigheden en concepten op een niveau dat past bij de student gebied van nadruk.

Kritisch Denken

 • Ontwikkeling van informatie management vaardigheden, zoals het doorzoeken, evalueren, organiseren en presenteren van informatie geschikt is voor de student gebied van nadruk.
 • Mogelijkheid om te ontwerpen, te selecteren geschikte methodieken, gedrag, en verslag communicatie onderzoek volgens standaard protocollen.
 • Inzicht in de juridische en ethische aspecten van professionele communicatie.
 • Mogelijkheid om het plannen, ontwerpen en evalueren communicatiestrategieën passend boodschap, communicatie medium / techniek, en de context.

Professionele Toepassingen

 • De mogelijkheid om samen te werken met collega's en klanten in een team-gebaseerde omgeving voor problemen en design oplossingen te analyseren en te evalueren.
 • Mogelijkheid om te assembleren, organiseren en presenteren van een portfolio van professionele communicatie materialen geschikt zijn voor de student gebied van nadruk.
 • Mogelijkheid om afbeeldingen, tekst, en mondelinge communicatie effectief te synthetiseren om een ​​professionele doel te bereiken.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Green Bay, Wisconsin
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Videos

Communication Department and Why It's Unique

Communication Department and Why Students Should Study It