Bachelor in de Communicatiewetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Afdeling Communicatie Missie is om kerncompetenties in mondelinge, schriftelijke en visuele communicatie te ontwikkelen voor onze interdisciplinaire programma. Alle studenten moeten een basis competentie in elk van deze gebieden hebben om hun effectiviteit in hun gekozen communicatie gebied van de nadruk te verbeteren. Studenten moeten een conceptueel begrip van de belangrijkste communicatie theorieën en de impact van technologie op het communicatieproces hebben.

Verworven vaardigheden

Een gebied van studie te selecteren is een belangrijke beslissing, omdat het je denken stijl en persoonlijke vaardigheden vorm zullen geven voor de rest van je leven. Hieronder zijn veel van de vaardigheden die je zal verfijnen in het programma. Enkele vaardigheden belangrijker bepaalde aandachtsgebieden dan in andere.

Interdisciplinair Degree

De mededeling programma is interdisciplinair en vraagt ​​u om een ​​brede waaier van competenties, benaderingen en theorieën te integreren. Hoewel een minderjarige niet is vereist voor Communicatie majors, raden we aan een minderjarige die je studie aanvult, zoals Bedrijfskunde, Bestuurskunde, of Communication en de Kunsten.

Leerresultaten

Basiscompetenties

  • Ontwikkeling van visuele communicatie vaardigheden en concepten op een niveau dat past bij de student gebied van nadruk.
  • Ontwikkeling van verbale (mondelinge) communicatieve vaardigheden en concepten op een niveau dat past bij de student gebied van nadruk.
  • Ontwikkeling van schriftelijke communicatieve vaardigheden en concepten op een niveau dat past bij de student gebied van nadruk.

Kritisch Denken

  • Ontwikkeling van informatie management vaardigheden, zoals het doorzoeken, evalueren, organiseren en presenteren van informatie geschikt is voor de student gebied van nadruk.
  • Mogelijkheid om te ontwerpen, te selecteren geschikte methodieken, gedrag, en verslag communicatie onderzoek volgens standaard protocollen.
  • Inzicht in de juridische en ethische aspecten van professionele communicatie.
  • Mogelijkheid om het plannen, ontwerpen en evalueren communicatiestrategieën passend boodschap, communicatie medium / techniek, en de context.

Professionele Toepassingen

  • De mogelijkheid om samen te werken met collega's en klanten in een team-gebaseerde omgeving voor problemen en design oplossingen te analyseren en te evalueren.
  • Mogelijkheid om te assembleren, organiseren en presenteren van een portfolio van professionele communicatie materialen geschikt zijn voor de student gebied van nadruk.
  • Mogelijkheid om afbeeldingen, tekst, en mondelinge communicatie effectief te synthetiseren om een ​​professionele doel te bereiken.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive int ... Lees meer

The University of Wisconsin-Green Bay takes a big-picture approach to education, accounting for your unique way of learning, your passion, and your perspective. Become enriched through impressive internship opportunities; get a job that pays in multiple ways as a student employee on campus; have fun with like-minded people by joining one of our 100+ clubs and organizations; make the most of your college years living on campus; become a leader through student government; better your world with community service; and see more of it via our many opportunities to study and travel around the globe. Lees Minder