Bachelor In De Communicatiewetenschappen

William Peace University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Communicatiewetenschappen

William Peace University

Het programma Communications bij William Peace University stelt u in staat om uw creativiteit te kanaliseren in een bevredigende carrière door het kweken van uw vermogen om te analyseren, te begrijpen en te communiceren met de wereld om je heen.

Bent u een liefhebber van taal en het geschreven woord? Denkt u dat conceptueel en geniet van het draaien ideeën in berichten? Een kenmerk van de WPU communicatieprogramma is de zorgvuldige mix van theorie, de ontwikkeling van vaardigheden en ervaringsleren ontworpen om een ​​uitgebreide stichting in het veld te bieden. Waardevolle real-world ervaring is zorgvuldig geïntegreerd in het curriculum, in de vorm van community-based client-projecten, service learning initiatieven en documentaire veldwerk te helpen u persoonlijk en professioneel te ontwikkelen, en om belangrijke carrière contacten op te bouwen.

Via uw BA in Communicatie, uw vaardigheden in innovatief denken en schriftelijke en mondelinge communicatie zal u te onderscheiden in de huidige arbeidsmarkt. Bij Vrede, bereiden we studenten niet alleen om banen te krijgen, maar ook om ze te maken. Onze afgestudeerden zijn gegaan op een carrière in de technologie, public relations, marketing en social media - carving hun eigen niches in spannende industrieën.

Bachelor of Arts in Communicatie Liberal Education Curriculum 49 krediet uur Communicatie Core Cursussen 24 krediet uur Communicatie Concentratie 12 krediet uur General Electives 35 krediet uur Totaal credit-uren voor de BA in de mededeling van 120 studiepunten uur Communicatie en media studenten de studie van de verschillende manieren waarop de communicatie serveert om te informeren, overtuigen, vermaken en controle. Studenten ontwikkelen ook technische en professionele schrijfvaardigheid, het werken met deadlines en effectief spreken. Afgestudeerden gaan aan de slag in verschillende carrières, met inbegrip van technisch schrijven, public relations, televisieproductie en media coördinatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 21, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Raleigh, North Carolina
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Videos