Bachelor in de computer animatie en interactieve media

Fashion Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de computer animatie en interactieve media

Fashion Institute of Technology

Bachelor in Computer Animation en Interactive Media

FIT biedt één van 's lands meest uitgebreide curricula voor een bacheloropleiding in Computer Animation en Interactive Media. Je zult een solide basis in 3D-modellering en animatie te ontvangen via een reeks cursussen die culmineert in een real-world productie-omgeving, met inbegrip van scripting, storyboards, modeling, rigging, animatie, verlichting, camera, compositing, sound editing, muziek en effecten. U zult ook worden betrokken bij het ontwerpen van interfaces en het gebruik van de programmering logica en datastructuren, evenals video, voor meer complexe web-based projecten en spelletjes. Gerelateerde cursussen ronden de ervaring, het verstrekken van voortdurende ontwikkeling van tekenen en ontwerpen vaardigheden.

Met de exponentiële groei van 3D-animatie en interactie-ontwerp, de vraag naar gekwalificeerde en getalenteerde animators en interactieve media specialisten is op een all-time high. New York City wordt steeds meer een centrum voor 3D-animaties, visuele effecten en motion graphics, zowel voor film en uitzending. Afgestudeerden van dit programma zijn werkzaam in alle aspecten van de productie in deze gebieden.

Highlights

  • FIT twee-jaar BFA programma biedt een van de meest uitgebreide curricula in het land voor Computer Animation en Interactive Media. (Aanvragers moeten een universitair of bachelor's degree of 60 studiepunten in de richting van een bachelor's degree hebben.)
  • New York City wordt steeds meer een centrum voor 3D-animaties, visuele effecten en motion graphics, zowel voor film en uitzending, biedt u een scala van mogelijkheden om verbindingen in het veld te maken.
  • Het programma is gebaseerd op professionele gemeenschap van New York voor gastsprekers en bezoeken ter plaatse, en hosts belangrijke industrie gebeurtenissen in het college.
  • De lessen worden gegeven door actieve professionals uit de industrie die deskundig zijn op de nieuwste technologieën.

In dit programma, zult u:

  • leren in een laboratorium dat een professionele productie-omgeving simuleert, met de industrie-standaard hardware en software.
  • zijn deel van de productie-pijpleiding vanaf het begin.
  • produceren een individuele scriptie en reel dat uw sterke punten vertonen in de gebieden die u wenst uit te oefenen in het veld.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates