Bachelor in de computer en stelt als volgt Engineering (Hons)

​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de computer en stelt als volgt Engineering (Hons)

​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)

De vakgroep Elektronica en Communicatie Engineering biedt nu een nieuwe cursus genaamd Bachelor in de Computer en Communicatie Engineering (Hons.). Het is een ingenieursdiploma vergelijkbaar met onze andere gewilde kern ingenieursopleidingen. Deze cursus zal een set te beginnen aan een carrière in de immer dynamische telecommunicatie-industrie, alsmede energie-industrie, die in materialiseren "de Smartgrid" convergeert met de telecommunicatie-industrie.

Solliciteer online of lopen. Als je van SPM je nodig hebt om de Stichting te doen in elektrische en elektronische techniek eerst voor een jaar. Als uit STPM of diploma u direct kunt gaan naar de BCCE programma.

Het BCCE programma samensmelt de fundamenten van de elektronica, hardware, software en communicatie-engineering om tegemoet te komen voor de snelle convergentie tussen al deze technologieën. Door het bouwen van een sterke basis in de wiskunde, elektrotechnische en elektronica en informatica in het begin van de studies, worden de studenten vervolgens blootgesteld aan onderwerpen computer engineering die hen later in staat te waarderen en begrijpen van de uitdagingen in de communicatie engineering.

Samen met lezingen, tutorials en seminars, omvat het programma een aanzienlijke hoeveelheid praktische laboratoriumwerk waarop de leerlingen praktische ontwerp / ontwikkeling vaardigheden die nodig zijn door de high-tech bedrijven in de computer en communicatie-industrie zich ontwikkelt.

Het programma wordt uitgevoerd in een full-time, semester basis verspreid over acht (8) semesters die gelijk is aan 4 kalenderjaren. Tijdens deze tijden, volgen de studenten een reeks cursussen (in totaal 127 credit uur), inclusief een Capstone Design Project, een industriële stage en afstudeeropdracht. De stage neemt een korte semester.

Programma Structuur

Het programma wordt uitgevoerd op een semester basis en bestaat uit acht (8) semesters waarin studenten volgen een reeks modules (127 studiepunten), inclusief een sluitstuk project (3 studiepunten) en een afstudeeropdracht. De stage neemt een korte semester. Lezingen worden uitgevoerd met behulp van de nieuwste ontwikkelingen in de onderwijsmethoden en elektronische bronnen.

Carrière Prospect

Met de toegenomen vraag in de computer en de communicatie sectoren, is het de bedoeling dat veel van de BCCE afgestudeerden in staat om een ​​breed scala van loopbanen, zoals ontwerpers, project engineers, network engineers, onderhoud / bediening ingenieurs, raadgevende ingenieurs, instrumentatie streven zal zijn & control ingenieurs, elektronisch systeem ingenieurs, communicatie ingenieurs, onderzoek / test engineers of academici. Uniten bereikte een meer dan 82% van de inzetbaarheid tarief voor het jaar 2011 betekent dit dat meer dan 82% van de afgestudeerden van Uniten geslaagd om een ​​baan binnen 6 maanden na het afstuderen te beveiligen.

Academische Advies

Elke student zal een adviseur die de student zal helpen in zijn / haar academische studies worden toegewezen. Dit omvat advies over plan van de studie, zoals de selectie van cursussen voor het komende semester evenals academische prestatie van de student. De toegewezen College adviseurs doorheen het academiejaar voor overleg en advies beschikbaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
88,400
Locations
Maleisië - George Town, Penang
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Maleisië - Shah Alam, Selangor
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates