Bachelor in de computer engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat zijn de uitkomsten van de studie?

Het doel van de opleiding is om de vaardigheden van studenten te programmeren bereiden en onafhankelijk beheersen nieuwe programmeertalen en software tools. Een mogelijkheid om elektronische apparatuur op basis van de microcontrollers en FPGA ontwerp, de microcontroller programma's te ontwikkelen, de software gewijd aan de programmering van microcontrollers en simulatie van de apparatuur op basis van de microcontrollers ontwikkelen.

Wat leert u?

  • Grondbeginselen van algemene technische wetenschappen;
  • Kennis over materialen die worden gebruikt in computer engineering en hun eigenschappen;
  • Kennis over embedded computer;
  • Selecteren en gebruiken wiskundige methoden, software en hardware om problemen op het gebied van computer engineering lossen;
  • Aan de moderne computersystemen, hun hardware en software ontwerpen om de middelen van de computer systemen vast voor de extra activiteiten.

Uitwisseling in het buitenland?

Volgens verschillende internationale programma's samenwerking is er een kans om te studeren in Duitsland, Oostenrijk, Finland, Griekenland, Portugal, Zuid-Korea, Taiwan, Polen, Oekraïne, Wit-Rusland en vele andere landen over de hele wereld voor een of twee semesters.

Waar de studenten kunnen een stage?

Het is mogelijk om een ​​stage in de volgende bedrijven doen: Swedbank, SEB, DNB, TEO, IBM, Exigen, Affecto, CISCO, BDC, ALNA, Blauwe Brug, BALTIC AMADEUS, BENTLEY, Microsoft, Google, etc.

Wat zijn de carrièremogelijkheden na het afstuderen?

Ingenieurs van de Computer Engineering met een bachelor's degree bereid zijn om te werken bij bedrijven het ontwerpen, produceren of het bedienen van elektronische, computer en telecommunicatie-apparatuur, alsmede op bedrijven implementeren en updaten van informatie systemen of ze kunnen Master studies in te voeren

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vilnius Gediminas Technical University (VGTU) was established in 1956. The name of Lithuanian Grand Duke Gediminas was awarded for the 40th anniversary of the university's activities.

Vilnius Gediminas Technical University (VGTU) was established in 1956. The name of Lithuanian Grand Duke Gediminas was awarded for the 40th anniversary of the university's activities. Lees Minder