Bachelor in de conservatie en restauratie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Polytechnic Institute van Tomar Conservering en Restauratie

Behoud en Restauratie

Doelstellingen

Het behoud en herstel programma biedt een solide culturele, wetenschappelijke en technologische achtergrond zodat de studenten om contact op te nemen met de reële situaties in het laboratorium en op de site. Deze tweede-cyclus programma is ontworpen om een ​​breed scala aan vaardigheden die hen in staat om toegang te krijgen tot de arbeidsmarkt en de uitoefening van postdoctorale studie op master- en doctoraal niveau in omstandigheden vergelijkbaar met die welke worden aangeboden door gerenommeerde Europese instellingen voor hoger onderwijs te ontwikkelen bij studenten.

professionele doelen

De arbeidsmarkt is zeer gevarieerd met inbegrip van de bescherming, het behoud en de instandhouding / restauratie van cultureel erfgoed in een brede waaier van sectoren zoals: de centrale en lokale overheid instanties, musea, musea, charitatieve organisaties, stichtingen, monumenten, paleizen, kerken, kloosters, archeologische vindplaatsen, antiquairs, veilingmeesters, onroerend goed maatschappijen, property management bedrijven, conservatie en restauratie vastgoedproject kantoren en onderzoekslaboratoria.

Afgestudeerden van dit programma eenvoudig toetreden tot de arbeidsmarkt in Portugal of in het buitenland in de verschillende conservatie en restauratie specialiteiten.

leerresultaten

Houders van een bachelor diploma in de conservering en restauratie moet in staat zijn om: inzicht in de artistieke object in haar gevarieerde afmetingen binnen zijn materiaal, esthetische, historische, sociologische en culturele context; vertrouwd zijn met de technische terminologie en de wetenschappelijke en ethische beginselen in verband met het behoud en de restauratie; identificeren van de verslechteringsfactoren en de daaruit voortvloeiende verval; ondernemen multidisciplinaire studies om interventie methoden vast te stellen; handelen erfgoed met het toezicht op een afgestudeerde conservator-restaurator.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Institute is an polytechnic institution of higher education in the European area of higher education, provided of skills in the areas of science, technology, arts and humanities, from the outset, ... Lees meer

The Institute is an polytechnic institution of higher education in the European area of higher education, provided of skills in the areas of science, technology, arts and humanities, from the outset, compete complementarily for higher education of their students, producing useful knowledge, skills, competencies and skills, preparing them for the labor market and for the exercise of active citizenship in a democratic society. Lees Minder