Bachelor in de controle en financiële controle

Amman Arab University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de controle en financiële controle

Amman Arab University

Wat doet de specialisatie in Control and Financial Audit in?

Het is een bacheloropleiding die is gebaseerd op zowel een theoretische en een praktische hands-on benadering van het leren. Het is gespecialiseerd in audit, middels een grondige en kritische educatieve kennisoverdracht. Afgestudeerden die grote op dit gebied zal in audit worden bedreven in zijn brede schaal, accounting, financiële analyse, management control, risicobeheer, onderzoek en onderzoek. Afgezien van dit, zullen studenten profiteren van het bevorderen van hun leidinggevende en meertalige mogelijkheden.

Hoe is deze specialisatie gekomen in formatie?

Als onderdeel van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, werd een brede studie over de arbeidsmarkt uitgevoerd waarin de volgende geopenbaard:

  • De markt ontbreekt aan voldoende gekwalificeerde personen op het gebied van controle en financiële audit. Bovendien is er een tekort aan een educatieve en praktische zin dus deze leemte moet worden opgevuld.
  • Een geleidelijk toenemende vraag naar gekwalificeerde auditors bestaat binnen Jordanië, regionaal en internationaal.

Wat is er anders aan deze specialisatie?

De specialisatie in Control and Financial Audit is één van de meest gevraagde in de markt. Beroepen zoals Internal Auditor, Tax Officer, Forensic Investigator, Organizational Control and Development Officer, en Financial Auditor missen de relevante opleiding om deze job kwalificatie-eisen te voldoen.

BDO Jordan streeft naar ten minste 30 afgestudeerden per jaar in dienst, dus een hoog rendement op investeringen op onderwijsgebied als gevolg.

Gedurende de inschrijving binnen de specialisatie, zullen de studenten in de positie om relevante professionele certificering na te streven, variërend van een keuze van de CIA, CPA, JCPA en IFRS Diploma. BDO zal een toezichthoudende rol en fungeren als een incubator te nemen en mentor voor de goede werking van de specialisatie, alsmede om te dienen als een kennis-transfer agent door een toegewijd team, die de praktische toepassing van theoretische kennis zal ervoor zorgen om de mogelijkheden van leerlingen te versterken.

Deze specialisatie is sterk gebaseerd op de boekhouding en auditing software systemen en omvatten programma's zoals ACL, CCH, en Case Ware. De specialisatie zal worden onderwezen in het Engels, met een speciale controle inspanningen op taalontwikkeling om talige capaciteiten van leerlingen te versterken. Wij zijn van mening dat de studenten met een zwakke beheersing van het Engels hebben een kans om hun taal te verbeteren. Parallel aan de theoretische grondslagen van de specialisatie, zullen de studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan hands-on praktische opleiding van ten minste 90 uur, die door de voortdurende steun van de BDO zal worden uitgevoerd te hebben.

over BDO

BDO levert diensten op gebied van accounting, audit, consulting en fiscale en is gerangschikt als de 5de grootste professionele dienstverlener wereldwijd. Als onderdeel van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, BDO Jordan visioenen zijn rol als incubator en leider van innovatie op het gebied van controle en financieel Audit onderwijs.

Waarom heeft BDO partner met de Amman Arabische universiteit?

  • De Amman Arabische universiteit wordt beschouwd als een zeer gerenommeerde academische instelling met een lange geschiedenis, waarvan een groot aantal getalenteerde professionals zijn afgestudeerd houden Bachelor, Master en Doctoral graden.
  • De Amman Arab University is een non-profit organisatie.
  • De universiteit omarmt een innovatieve en flexibele benadering van academische uitmuntendheid en innovatie.

Is dit Bachelor specialisatie onderwezen aan andere universiteiten?

Deze specialisatie wordt beschouwd als de eerste in zijn soort in het Midden-Oosten te zijn en wordt onderwezen aan 14 andere universiteiten in verschillende landen wereldwijd.

Wat zijn het collegegeld?

Collegegeld voor deze specialisatie is vastgesteld op $ 183 per credit uur. Ons doel is vastbesloten om zijn not-for profit en is gericht op het ontwikkelen van jong talent door middel van hands-on praktische opleiding en permanente ondersteuning door middel van BDO.

Dit collegegeld werd vastgesteld door middel van nauwkeurig onderzoek van vergelijkbare specialisaties en geprijsd om rekening te houden met de financiële middelen van de studenten en hun families.

In vergelijking met specialisaties van soortgelijke aard, wordt het collegegeld als minder last te zijn.

Hoe werkt deze onderwijscurriculum afwijken van een pure boekhoudkundige specialisatie?

Deze specialisatie biedt een uitgebreide boekhouding moderne en praktische boekhoudkundige stichting. Het voorziet bovendien in diepgaande dekking van auditing, hetgeen tot uiting komt in een goed ontworpen curriculum structuur combineren praktisch en theoretisch onderwijs.

Kunnen studenten van andere afstudeerrichtingen of andere universiteiten over te dragen aan deze specialisatie? Studenten hebben de mogelijkheid om over te dragen aan deze specialisatie om ze toe te kennen met de vrijheid van keuze om hun ware belangen te volgen. BDO zal steun verlenen aan studenten te bieden door hen te voorzien van educatieve overbrugging maatregelen om een ​​soepele overgang door de aanvulling van kennis mogelijk. Elk geval zal aandachtig worden geëvalueerd en een programma zal worden afgestemd op de overdracht van studenten om een ​​succesvolle overgang op basis van de vastgestelde behoefte te richten. We uiteindelijk geloven dat deze voordelen de weg naar een succesvolle toekomst carrièrepad voor studenten zal vrijmaken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
183 USD
per credit uur.
Locations
Jordanië - Amman, Amman Governorate
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Jordanië - Amman, Amman Governorate
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan