Bachelor In De Convergentie Van De Journalistiek

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Convergentie Van De Journalistiek

Oral Roberts University

De convergentie journalistiek is een van de vier grote concentratiegebieden in de media grote. De doelstellingen van de media belangrijkste zijn: - Ontwikkelen van vaardigheden in de productie en verspreiding van materiaal via de massamedia (televisie, film, internet en journalistiek), die een basis waarop specifieke carrière vaardigheden te bouwen bieden - Zorg voor een basis voor een breed scala van het beroepsonderwijs ervaringen in de media, gericht op productie, regie en beheer - Zorg voor geschikte voorbereiding voor graduate studie

Journalistiek Concentratie Overzicht

ORU media majoor in convergentie journalistiek biedt het beste van theorie en hands-on leermogelijkheden op de uitdagingen van een snel veranderende media-industrie te voldoen. Het programma leidt studenten hoe ze informatie verzamelen en produceren voor een verscheidenheid van media platforms, van print publicaties zoals kranten en tijdschriften om verkooppunten op televisie, radio en internet uitgezonden. Personeelsbestand van vandaag vereist journalisten flexibel en bekwaam te zijn in elk medium, en deze belangrijke wordt voortdurend bijgewerkt om afgestudeerden te rusten concurrentie bij het betreden van het veld carrière concurrerend te zijn.

Studenten zullen leren hoe je:

  • verslag en schrijf nieuws en achtergrondverhalen die professionele normen voldoen
  • produceren radio- en televisie-uitzendingen die live publiek voorbij ORU bereiken
  • publiceren een krant en tijdschrift ten dienste van de ORU gemeenschap,
  • het ontwikkelen van een online breaking news aanwezigheid voor 24/7 levering op het web
  • voldoen fast-paced deadlines met behoud van nauwkeurigheid en ethische normen

Uitkomsten

Ook tv-nieuws fotografen Afgestudeerden - Nieuws verslaggevers - - Nieuws producenten - Opdrachten redactie - Nieuws verslaggevers - Nieuws producenten - Opdrachten redactie - Televisie en radio-ankers en hosts - Voice-over omroepers en vertellers: Een concentratie in de convergentie journalistiek kan leiden tot een carrière als hun loopbaan op het gebied van: - Tijdschriften - Publishing - Online media.

Wat heb je te uit te kijken?

Story productie, editorials, kopie te bewerken, koppen, fotobijschriften, pagina-indelingen, het bereiken van radio, televisie en live publiek ... sprong in en krijg je handen vuil ... ervaring convergente journalistiek. Wilt u meer real-life kansen? Word lid van de Oracle, ORU's bekroonde student krant of het personeel van het perihelium, bekroonde jaarboek ORU's.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan