Lees de Officiële Beschrijving

Mengen van grafische vormgeving, beeldende kunst en mode in een interdisciplinaire setting, de Bachelor in de Creative Industries is alles over waardoor u de diversiteit van de vaardigheden die nodig zijn door de creatieve industrie te leren.

Wordt gegeven in verband leerruimtes ondersteuning van creativiteit en samenwerking, leer je door te doen met behulp van unieke leermiddelen en onderwezen door een aantal van Nieuw-Zeeland's meest getalenteerde kunstenaars, modeontwerpers en vooraanstaande experts uit de industrie.

Real-world uitkomsten zorgen ervoor dat onze afgestudeerden zijn wat eisen van de industrie - mensen die in staat zijn te communiceren en samen te werken en om fantastische mogelijkheden bieden voor een breed scala aan creatieve industrie.

Sleutelpunten:

 • Collaborative creativiteit over grafische vormgeving, beeldende kunst en mode
 • Creatief denken en probleemoplossende technieken
 • Real world projecten
 • Zakelijke vaardigheden voor creatieven
 • Praktische vaardigheden in de grafische vormgeving, beeldende kunst en mode technologieën
 • Artistieke authenticiteit, integriteit en onafhankelijkheid

Content Details

beschikbaar Majors

Beeldende Kunst (VA) Ontdek een reeks 2D-technologieën in schilderen, tekenen, het proces en prentkunst. Experimenteer met 3D constructie technieken en technologieën met behulp van een scala aan media. Verplaatsen naar digitale technologieën en de installatie praktijk unieke tentoonstelling presentatie methoden te testen.

Graphic Design (GD) Krijgen een solide basis in het ontwerp. Samenwerken in teams aan opdrachtgever slips te creëren en unieke oplossingen te ontwikkelen tot een reeks van echte wereld problemen, waaronder branding, illustratie, verpakking of fotografie. Advance uw software vaardigheden en trek ze in het tweede en derde jaar om nieuwe gebieden zoals digitale illustratie, bewegend beeld, animatie en atelierpraktijk omvatten.

Fashion Design (FD) Creëer, ontwerp, te innoveren. Zie uw ideeën tot wasdom komen op de baan, in de garderobe en kostuum. Leer technieken in verband met uw ontwerpen.

Data / Tijden / Locaties

Drie jaar van academische studie; Elk jaar is 34 weken met maximaal 20 directe lesuren per week 8:00-04:30. De andere werken weekdagen je zult moeten self-directed studie uit te voeren bij Polytechnic.

Indicatieve Vergoedingen

 • Binnenlandse studenten per jaar $ 6,208.00
 • Internationale studenten per jaar $ 19,944.00

Behaalde diploma's

Na succesvolle afronding van het programma ontvangt u:

 • Bachelor in de Creative Industries (Level 7) met de betrokken belangrijkste

Entry Criteria

Om toegang te krijgen tot dit programma, moet u voldoen aan de volgende criteria:

 • Een portefeuille met 10 stukken van het werk
 • University Entrance of een succesvolle afronding van de Certificate in Kunst en Vormgeving Niveau 4
 • Studenten worden verwacht dat zij de geletterdheid vaardigheden die nodig zijn om de academische behoeften van de mate voldoen. Bewijs hiervoor nodig zijn.

Porfolio

BCI aanvragers zijn verplicht om een ​​portfolio in te dienen wanneer zij van toepassing voor het programma. De portefeuille zal aanvragers 'creatieve ideeën, originaliteit, nieuwsgierigheid en verbeelding te laten zien, en hoe ze dit kunnen gebruiken binnen creatief beeldend werk.

speciale Toelating

De Polytechnische studenten voor speciale toelating die niet voldoen aan de standaard academische toelatingseisen van een programma, maar die naar het oordeel van het programma coördinator zijn in staat om het bereiken van de resultaten van het programma te overwegen.

Engels taaleisen

Internationaal aanvragers voor wie Engels niet hun eerste taal nodig zal zijn om het bewijs van talenkennis te laten zien, uitgegeven in de afgelopen twee jaar, voordat ze in aanmerking komen om in te schrijven in een niet-Engels programma. Het niveau van competentie nodig is geschetst in regel 18 en bijlage 2 van het NZQF programma en Accreditatie Rules 2013. En daaronder onder de titel Engels competentie.

Engels Competency

Niveau 7 certificaat, diploma, graad, post graduate certificaat of diploma IELTS Academic score van 6 geen band score lager dan 5.5 of afgerond NZ Certificate in het Engels Taal L4 met het Academisch Endorsement of voldoet aan een relevante Engels Proficiency Outcome zoals beschreven in regel 18 en bijlage 2 van het NZQF programma en Accreditatie Rules 2013.

Voor binnenlandse aanvragers voor wie Engels niet hun eerste taal, het bewijs van talenkennis kan worden verlangd.

Carrièremogelijkheden

Krijgen de werkgelegenheid in de creatieve industrie als een individuele beroepsbeoefenaar, eenmanszaak, aannemer, of als medewerker binnen de volgende sectoren:

 • Beeldende kunst - multimedia, schilderen, grafiek, beeldhouwen, installatie, tentoonstelling, performance, design, kunst manager, kunsthandel / inhuren, arts consultancy, marketing, toerisme, kunst evenementen en festivals
 • Graphic Design - reclame, web design en ontwikkeling, traditionele en digitale illustratie, publicatie ontwerp, fotografie, branding en identiteit werken, marketing en promoties, verpakking, film editing en post-productie
 • Mode en Textiel - designer, technische kledingstuk ingenieur, specialist steekproef machinist, patroon maker, productie manager, product development manager, koper, retail, garderobe / kostuumontwerper, stilist, merchandiser, textiel kunstenaar en mode-illustrator
 • Media - film, televisie, video, radio, theater, internet, mobiel en social media

potentiële werkgevers

 • ontwerpbureaus
 • Games Designers
 • modehuizen
 • Multi-media, TV / Film
 • Post-graduate studie
 • uitgevers
 • Zelfstandig ondernemerschap
 • Teaching - primaire of secundaire
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 5 andere vakken van Toi Ohomai Institute of Technology »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
19,944 NZD
Internationale studenten per jaar: $ 19.944
Op locaties
Op datum
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Feb. 2020