Bachelor in de creatieve kunst en vormgeving (grafisch ontwerp)

Charles Sturt University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de creatieve kunst en vormgeving (grafisch ontwerp)

Charles Sturt University

Stem je diploma met CSU's Bachelor in de Creative Arts and Design (Graphic Design).

Ontwikkeld en geleverd in reactie op de eisen van de industrie en de aspiraties van zeer gemotiveerde studenten, deze mate bereidt u aan de slag als grafisch ontwerper in de reclame, uitgeverijen en andere creatieve industrie. Het richt zich op het bouwen van creatieve, theoretische en technische vaardigheden met een focus op esthetische en professionele begrip.

Diversiteit ten grondslag ligt aan de structuur van de Bachelor in de Creative Arts and Design (Graphic Design), met een doorsnede van specifieke onderwerpen die alle aspecten van design, reclame en nieuwe media - waaronder web- en video-applicaties.

Beschikbaar voor full-time, part-time of online onderzoek wordt CSU's uiteraard geleverd met flexibiliteit in het achterhoofd, zodat u om te studeren, terwijl op hetzelfde moment aan uw werk en levensstijl verplichtingen.

Waarom deze cursus te bestuderen?

De Bachelor in de Creative Arts and Design (Graphic Design) streeft naar afgestudeerden die discipline-specifieke kennis en vaardigheden te combineren met een goed begrip van de culturele, conceptuele en technologische perspectieven die het transformeren van de creatieve industrie te ontwikkelen. Zij zullen de vereiste voor reflectieve beroepspraktijk en het streven naar voortdurende professioneel leren en ontwikkeling attributen. Het onderwijs principe we aannemen is simpel: actief bevorderen van al onze studenten om eerst denken, en maken zich zorgen over de technologie tweede.

Studenten vullen een suite van kernvakken die fundamentele en contextuele kennis en vaardigheden. Een derde van de mate wordt gevormd door gespecialiseerde grafische ontwerpvakken. Een minor of keuzevakken sequentie voegt breedte, zodat u onderwerpen uit een andere discipline te selecteren. Minor studies kan worden gekozen uit gebieden zoals:

 • waarnemend
 • advertentie-
 • kunstgeschiedenis
 • animatie en visuele effecten
 • ontwerp voor theater en televisie
 • image maken en illustratie
 • geluids- of tv-productie.

U zult hands-on ervaring door middel van uitgebreide werkplekleren in de tweede en derde jaar ontvangen. In je derde jaar, zal u gevraagd worden om samen te werken met kleine klanten en / of non-profit organisaties, het onderzoeken, ontwerpen en ontwikkelen van een verscheidenheid van reclame-strategieën en sensibiliseringscampagnes voor uw klant.

Het programma eindigt met een professionele sluitstuk onderwerp dat studenten voorbereidt op het begin van een carrière in hun gekozen gebied.

Onze afgestudeerden hebben een goed ontwikkeld gevoel voor esthetiek, sterke visuele probleemoplossende vaardigheden en de communicatie en de technische vaardigheden die nodig zijn om innovatieve en spannende werk produceren voor een scala van toepassingen.

nieuwste faciliteiten

De grafische vormgeving faciliteiten van CSU in Wagga Wagga voorzien van een moderne speciaal gebouwde design studio met een eigen Mac lab en drukmachines. Het Instituut voor Communicatie en Creative Industries heeft ook goed uitgeruste fotografie, televisie en design studio's die Graphic Design studenten kunnen openen.

Ervaar onze campus

Als u meer wilt weten van de geweldige faciliteiten zien en te voldoen aan een aantal van de wetenschappelijke staf in de mededeling en Creative Industries in CSU, kunt u een cursus consult te boeken.

Carrièremogelijkheden

De Bachelor in de Creative Arts and Design (Graphic Design) bereidt u aan de slag als zelfstandig kunstenaar en ontwerper of-industrie werkzaam practitioner. Het samenvoegen van disciplines zo divers als design, animatie, digitaal publiceren, illustratie, multimedia, verpakking, webdesign en reclame heeft ervoor gezorgd dat afgestudeerden vele carrièremogelijkheden en opties, waaronder zal hebben:

 • ontwerpstudio's
 • adverterende agentschappen
 • digitaal publiceren en interactief ontwerp
 • magazine en printproductie
 • freelance werk.

De erkenning van beroepskwalificaties

De Bachelor in de Creative Arts and Design (Graphic Design) is een landelijk erkend en geregistreerd award in het hoger onderwijs. Afgestudeerden komen in aanmerking voor Associate Status met de Design Institute of Australia (DIA) en de Australische Graphic Design Association (AGDA).

werkplekleren

Op de campus studenten krijgen hands-on ervaring door middel van een uitgebreide werkplekleren in de tweede en derde jaar. In het derde jaar zijn ook studenten verplicht om samen te werken met kleine klanten en / of non-profit organisaties onderzoeken, ontwerpen en ontwikkelen van een verscheidenheid van reclame-strategieën en sensibiliseringscampagnes voor hun cliënt.

toelating informatie

indicatieve ATAR

65.00 Er zijn geen specifieke toelatingseisen voor deze cursus.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Australië - Port Macquarie, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Wagga Wagga, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan