Bachelor in de creatieve technologieën - spel kunst

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Maak prachtige omgevingen en de personages en het gebruik van deze activa aan meeslepende ervaringen te ontwikkelen om te delen met mensen in een industrie die groter is dan de muziek en films sectoren samen te stellen. Van 2D platformers tot 3D Brawlers, U zult het bedenken en maken van uw eigen interactieve verhalen, digitale illustraties, concept art en games die zullen worden bekeken door een internationaal publiek van de game liefhebbers. Binnen de eerste zestien weken van je eerste jaar, zult u uw eigen 2D-spel hebt gemaakt en, tegen de tijd dat je je diploma klaar bent, zult u hebben samengewerkt met andere spel kunstenaars en programmeurs gelijk aan een industrie-niveau te ontwikkelen spel.

spel art alumni

Carrière & Industrie

Als je serieus snel het bijhouden van uw weg in deze multi-miljoen dollar wereldwijde industrie bent, wil je een hemelsbreed maken naar een speciale cursus die de industrie omgeving weerspiegelt. U zult ook willen samen met docenten met ervaring in de industrie wie je industrie inzichten kan geven te krijgen. Meer dan drie jaar, zal deze cursus u helpen uw artistieke stijl en de technische vaardigheden te ontwikkelen door middel van een combinatie van traditionele kunst praktijken en met behulp van standaard software.

In het laatste jaar, wordt u samen met een groep kunstenaars en programmeurs op een grote game project, net als in de echte wereld. Met deze portefeuille en ervaring in uw achterzak, zul je de nodige vaardigheden om de industrie in te voeren, hetzij in een spel studio of als een indie-ontwikkelaar te hebben.

Game Art loopbaantrajecten zijn onder meer:

  • Game Artist
  • Modeller
  • Textuur Artist
  • technisch directeur
  • Art Director
animatie

Toelatingseisen

Algemene toelating

Een passende kwalificatie van een buitenlandse middelbare school of tertiaire instelling, wordt geacht door Media Design School om voldoende voor toelating tot een bacheloropleiding te zijn: Om te kwalificeren voor General Admission, zult u een minimum kwalificatie van NCEA University Entrance of gelijkwaardig, zoals nodig.

  • CIE (Universiteit van Cambridge International Examination)
  • IB (International Baccalaureate)

Plus, is het raadzaam om de volgende: - 24 NCEA Credits, Level 3 in Technology, Art and Design (minimumm) Als je bent ingeschreven bij een Nieuw-Zeelandse middelbare school en zijn nog niet voltooid je NCEA (CIE of gelijkwaardig) diploma u kunnen nu nog gelden voor toelating. Wanneer uw NCEA resultaten beschikbaar zijn in januari, zullen we ze te controleren en contact met u op.

International Students

Als je een internationale student, moet je bewijzen dat je over voldoende kennis van het Engels om deze cursus te voltooien. We zullen op zoek naar Academic IELTS 6.0 (minimum), of een gelijkwaardige opleiding als Engels niet je eerste taal.

Studeren in San Diego

Media Design School is een samenwerkingsverband aangegaan met collega-Laureate Ontwerp Universiteit, NewSchool Architectuur en Design in San Diego, Verenigde Staten, om onze bekroonde Game Art cursus te bieden in een stad die bekend staat om het omarmen van digitale en creatieve technieken. Zich in dezelfde stad als de iconische San Diego Comic-Con International, zal de Bachelor of Arts in de Game Art studenten de creatieve en technische vaardigheden die nodig zijn om de gaming-industrie in te voeren geven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications Lees Minder
Auckland , San Diego , Milaan , Bangkok , Adelaide + 4 Meer Minder