Bachelor in de criminologie en strafrecht (cum laude)

The University of Queensland

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de criminologie en strafrecht (cum laude)

The University of Queensland

Waarom de studie van de Bachelor in de Criminologie en Strafrecht (Honours)

De Bachelor in de Criminologie en Strafrecht (Hons) is een gespecialiseerd programma van de studie die je voorbereidt op een carrière als criminoloog. U zult criminologische theorie, strafrecht, criminologische onderzoeksmethoden, het strafrecht en de beroepspraktijk in de criminologie en strafrecht bestuderen. Het programma van de studie mondt uit in een vierde jaar van de studie die bij elkaar brengt theorie, onderzoek en industrie-relevante specialistische vaardigheden om u te voorzien van een solide platform voor de werkgelegenheid of verdere studie. Als een criminoloog, zult u begrijpen hoe het rechtssysteem werkt, waarom mensen misdaden plegen, en hebben de kennis en vaardigheden bij te dragen aan het voorkomen en bestrijden van criminaliteit en sociale problemen die de hedendaagse samenleving geconfronteerd. Dit is een nieuw programma met een gefaseerde invoering van nieuwe cursussen.

Studenten die aan het programma en / of het toepassen veranderen voor krediet op basis van eerdere studies moet advies van het Programma Convenor of de School of Social Science (socialscience@uq.edu.au) zoeken. Houd er rekening mee dat als gevolg van de gefaseerde invoering van cursussen, kan het langer duren dan verwacht voor studenten met een krediet aan programma-eisen te voltooien.

Toelatingseisen

Vereisten

Jaar 12 (of gelijkwaardig) Engels

Kennis van het Engels

IELTS algemene 6,5; lezing 6; het schrijven van 6; sprekende 6; 6 luisteren. Voor andere Engels Language Proficiency Tests en Scores goedgekeurd voor UQ, lees de Engels taalvaardigheid beleid hieronder.

Met het oog op de toegang tot een academische opleiding op UQ te krijgen, moet u aan te tonen u het juiste niveau van taalvaardigheid in het Engels.

Om te voldoen aan de UQ de Engels taalvaardigheid eisen, moet u een van de volgende aan te tonen:

  • een score gelijk aan vier semesters van Sound Voltooiing in Queensland Studies Authority Engels, Engels voor ESL leerlingen of Australische of internationaal equivalent. Minder dan vier semesters kan worden overwogen voor sommige programma's.
  • ten minste 6,5 overall en een minimum van 6,0 in elk sub-band van het Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) of een gelijkwaardige test. Sommige programma's hebben een hogere Engels taalvaardigheid eisen; Zie ook de individuele programma-eisen.

Andere gelijkwaardige tests zoals de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) en Pearson Test van het Engels (PTE) Academische worden ook geaccepteerd, en andere kwalificaties en ervaring kan ook worden overwogen.

Studeren in het buitenland en inkomende uitwisselingsstudenten zijn alleen nodig om de totale score te voldoen (bijvoorbeeld 6,5 IELTS of TOEFL 87 of 64 PTE).

Visumplicht

Internationale studenten die in de Bachelor in de Criminologie en Strafrecht (Honours) in full-time studie worden geaccepteerd komen in aanmerking voor een aanvraag voor een Australisch studentenvisum.

De Australische regering heeft de visumaanvraag proces vereenvoudigd. Nu, alle internationale studenten toe te passen voor de Student Visa (subklasse 500).

Er zijn een aantal van de eisen die u moet voldoen voordat een visum wordt verleend.

Programmastructuur

Cursussen

De aangeboden in de Bachelor in de Criminologie en Strafrecht (Honours) cursussen worden in de loop lijst in te stellen. Elke cursus wordt toegewezen een aantal eenheden (#). Een standaard full-time studielast is 8 eenheden per semester.

programma Regels

Het Programma Regels uitleggen wat nodig is om de Bachelor in de Criminologie en Strafrecht (Honours) te voltooien. Deze eisen omvatten het totale aantal eenheden dat u moet invullen om af te studeren.

Honours

Honours wordt toegekend aan alle afgestudeerden van dit programma. Honours wordt toegekend in de volgende klassen:

  • klasse I
  • klasse IIA
  • klasse IIB
  • klasse IIIA
  • klasse IIIB

Graad van verdienste is afhankelijk van uw GPA.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
29,408 AUD
Indicatieve jaarlijkse vergoeding 2017.
Locations
Australië - Gatton, Queensland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Brisbane, Queensland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Saint Lucia, Queensland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan