Bachelor In De Criminologie

University of South Florida Sarasota–Manatee

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Criminologie

University of South Florida Sarasota–Manatee

Degree Bachelor in de criminologie

"De ware maatregel van het justitiële systeem is de mate van bescherming garandeert aan de zwaksten." - Aung San Suu Kyi

Programma overzicht

USFSM's Bachelor of Arts graad in de criminologie introduceert studenten naar de oorzaken van criminaliteit en de huidige problemen in het strafrechtelijk systeem. De opleiding bereidt studenten voor op een loopbaan in het strafrechtelijk gebied, met inbegrip van de wetshandhaving, detentie, de rechterlijke macht, correcties, jeugdrecht, proeftijd en parole.

De Criminologie programma op USFSM biedt kleine klassen onderwezen door zowel de academische en strafrecht beoefenaars, en biedt studenten mogelijkheden om te werken met de faculteit aan onderzoeksprojecten en neem deel aan stages met de plaatselijke strafrechtelijke instanties. Ook het undergraduate programma bereidt criminologie studenten om een ​​graduaat in de criminologie of aanverwante disciplines na te streven.

Is de Criminologie Program geschikt voor u?

Bent u geïntrigeerd door het bestuderen van crimineel gedrag? Heeft u een passie voor het helpen van anderen? Bent u geïnteresseerd in het maken van een positieve bijdrage aan de samenleving? Houd je van uitdagingen en het oplossen van problemen? Bent u een innovatief denker en een goede communicator? Zo ja, zou u USFSM's Criminologie programma te overwegen.

Future Careers

Een bachelor's degree in de criminologie van USFSM effent de weg voor afgestudeerden om een ​​loopbaan in te voeren op alle terreinen van rechtshandhaving, correcties, proef en parole, de rechterlijke macht, binnenlandse veiligheid en vele andere gebieden. In combinatie met ervaring, zal deze mate de studenten de vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken als professionals binnen het strafrechtelijk veld als gaan om een ​​graduaat in de criminologie en strafrecht te verdienen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Sarasota, Florida
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Sarasota, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan