Bachelor In De Dansvoorstelling

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Dansvoorstelling

Oral Roberts University

Ervaar de vermenging van geloof en kunst - het ontdekken van de diepe diepten van de liefde en genade van Christus als we proberen om ons lichaam te begrijpen in beweging als vaartuigen van de waarheid. Op zoek naar kunstenaars in staat stellen om de genezing te bevorderen in het midden van de armoede, onrecht en het verlies van hoop, op ORU We zijn toegewijd aan het helpen van dansers ontdekken hun artistieke stemmen en uitgaan met licht in het midden van de duisternis.

ORU Dance studenten zullen ervaren de volgende cursussen en mogelijkheden

  • Danstechnische klassen waaronder: ballet, moderne dans en dansvormen (pointe, hiphop, jazz, tap, wereld dans en partnering) - Improvisatie en choreografie - Prestatie-ervaring door auditie voor de ORU dans ensemble concerten en musicals - Dans voor de eredienst - dans performance management - Dance pedagogie - Dance geschiedenis - Anatomie, fysiologie en kinesiologie - Hogere prestaties - Speciale sessies met gastartiesten en choreografen

Uitkomsten

Met een dansvoorstelling diploma kunt u zich verheugen op een carrière als: - Professioneel danser - Professioneel choreograaf - Dance bedrijfsleider - Dansleraar - Dance administrator - Dans voor de eredienst practitioner - Dance wetenschap en somatics practitioner - Dance fitness instructeur - Dance historicus en onderzoeker - Beweging analist - Dance therapeut - Dance schrijver en criticus - Kunst in de gemeenschap ontwikkelaar

Wat heb je te verheugen op?

"Het ORU Dans is een plek waar mensen communiceren met hun passie voor dans en hun passie voor geloof. Wat er uit dit is de volgende generatie van de stemmen. Mijn hoop is dat deze stemmen zijn die van eerlijkheid en authenticiteit dat de verhalen van hun leven te vertellen. Mijn hoop is dat deze stemmen zijn degenen die zich veilig voelen; te kunnen rauw en kwetsbaar te zijn en delen van de diepten van het leven zonder angst voor inbouw in normen en categorieën van de wereld. Dit vereist vervangen alle obstakels voor het belang van openlijk leven. Mijn hoop is dat deze stemmen proberen hun gemeenschap te dienen door middel van hun kunst / leven integratie. Mijn hoop is dat deze stemmen blijven vinden anderen te verbinden met, leren van, en te groeien met, zodat ze kunnen een leven lang lerenden en nooit genoegen te zijn aangekomen. "Amy Roark-McIntosh, Director of Dance.

In aanvulling op beurzen verdienen, Talent Awards variërend van $ 500 - $ 2000 per jaar beschikbaar zijn voor dans majors en minors die auditie voor het programma door Spring College Weekend. Je moet geaccepteerd zowel ORU en zijn auditie en werd door de termijn voor het ORU dansprogramma geaccepteerd. Het aantal beurzen is beperkt en op basis van danstalent. Aanvragers krijgen bericht van hun aanvaarding van de universiteit door het Admissions Office. Zij zullen geïnformeerd worden over acceptatie als een dans major door de Dance Department.

Dans Minor

ORU biedt nu een dans minor! Studenten die zullen worden minoring in dans en die vullen de dans auditie zal ook in aanmerking voor geld Dance talent award.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan