Bachelor In De Duurzaamheid Van Het Milieu

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Duurzaamheid Van Het Milieu

Oral Roberts University

De bachelor of science diploma met een grote in de duurzaamheid van het milieu is ontworpen om studenten te training te combineren in de fundamenten van de milieu-wetenschap met instructie in andere relevante vakgebieden. Rentmeesterschap van het milieu en het beheer van natuurlijke hulpbronnen worden gezien als essentiële stappen om te voorzien in de behoeften van toekomstige generaties. Deze inspanningen leiden tot een breed scala aan professionele disciplines. In deze opleiding zullen de studenten een kern van milieu-klassen te voltooien en ook streven naar twee minderjarigen uit een lijst die de sociologie, sociale rechtvaardigheid, het bedrijfsleven, de overheid, internationale betrekkingen, biologie, chemie, schrijven, journalistiek, missies en recreatie management omvat. De mate bereidt studenten om af te studeren graden te zoeken in aanverwante specialiteiten.

Uitkomsten

Milieu-opleiding duurzaamheid is toepasbaar op een breed scala van loopbanen. In de huidige wereld, wet-en regelgeving vereist dat de meeste bedrijven en organisaties om hun impact op het milieu te beoordelen. Als zodanig, managers, adviseurs, ontwerpers en adviseurs nodig zijn in de stad, de staat en de federale overheid; zware industrie, nutsbedrijven, de bouw en de energiebedrijven; voedsel distributeurs, biologische landbouw en ecotoerisme.

Naast het feit dat een milieu-compliance officer in een bepaald bedrijf, zijn duurzaamheid specialisten in dienst van een groot aantal niet-gouvernementele organisaties die hun focus op behoud en landbeheer, alsmede de bescherming van de rechten van kansarme bevolkingsgroepen. Deze loopbaan variëren van wildlife biologen en landbeheerders technische schrijvers en beleid deskundigen. Beroepen in de wet en financiën zijn onder andere milieu-specialiteiten waarin de praktijk is uitsluitend gericht op duurzaamheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan