Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Econometrie en Operations Research

&nbsp

Waardoor bedrijven soepel lopen. Toenemende winst duurzaam. Het voorspellen van financiële trends. Inzicht in hoe het gedrag van mensen beïnvloedt de markt. Omgaan met bredere economische kwesties - en crises. In de hedendaagse mondiale economie, de harde realiteit is dat bedrijven die niet uitblinken doen in deze zaken gewoon niet maken naar de top. Hoe kunt u profiteren van deze? Krijg je een solide basis in de Economie en Operations Research, een bloeiende veld met enorme perspectieven voor afgestudeerden.

Je zult dit wilt, als je wilt ...

Het idee van het combineren van economie en informatica met het management en statistische technieken om bedrijven te maken lopen precies goed.Wat je eigenlijk wilt doen:

  • Oplossen van real-life economische en financiële problemen met kennis en vaardigheden uit interdisciplinaire velden
  • Solliciteer economische en mathematische modellen om zaken als inflatie, investeringen en werkloosheid
  • Komen met innovatieve manieren bedrijven efficiënter te maken
  • Werken in kleine onderwijsgroepen, met persoonlijke aandacht van je tutor
  • Praktische ervaring van de betrokkenheid bij departementale onderzoekTriple Crown accreditatie

&nbsp

Slechts 1% van de business schools over de hele wereld zijn geëerd met de 'Triple Crown' van accreditaties. De Maastricht University School of Business and Economics (SBE) is een van hen. De erkenningen worden uitgereikt door de Amerikaanse AASCB, het Britse AMBA en het Europees-brede EQUIS, waarin de curricula, organisatie, kwalificaties van het personeel, de studenten en het beheer van de kandidaat-scholen evalueren. In SBE alumni, werkgevers weten dat ze het krijgen van top afgestudeerden, met een top onderwijs, van een top School.

&nbsp

&nbsp

Toelating


Als je een niet-Nederlands diploma dat gelijkwaardig is aan het Nederlandse vwo-diploma ben je in principe toelaatbaar tot dit programma.Als uw diploma niet is opgenomen in het overzicht van gelijkwaardige diploma's (aan te raden ook de aanvullende eisen die van toepassing kunnen zijn op je diploma), moet deze eerst worden geëvalueerd door het Admissions Office. Dit gebeurt automatisch tijdens de aanvraagprocedure, maar het kost tijd, dus moet je zo snel mogelijk toe te passen, bij voorkeur vóór 1 april.

In principe bent u direct toelaatbaar tot de bacheloropleiding Econometrics and Operations Research als je een VWO-diploma met de volgende profielen (afhankelijk van wanneer je je diploma behaald) en voldoen aan de aanvullende eisen.


Taalvaardigheid

De bacheloropleiding Econometrics and Operation Research wordt onderwezen in het Engels. Als je klaar bent met je middelbare school in een niet-EU/EER land en niet een native speaker Engels, moet u de officiële resultaten van ofwel een IELTS-test (minimale score 6 indienen.0) of TOEFL (computer-/internet-based minimale score 79; papier gebaseerde minimale score 550). Als u klaar bent met uw secundair onderwijs in een EU / EER-land hoeft u niet om een ​​Engels taaltoets doen.


Aanvraagtermijnen

&nbsp

De officiële deadline voor het feit dat uw aanvraag volledig is 1 september 2013. Echter, zoals de aanvraagprocedure duurt enige tijd, stuur dan uw aanvraag zo snel mogelijk.

  • Studenten met een EU-diploma dat gelijk is aan een Nederlands vwo-diploma moet gelden voor 1 augustus 2013.
  • Niet-EU-studenten die behoefte hebben aan een aanvraag voor een visum of degenen wier diploma niet op de lijst van diploma's die gelijk is aan een Nederlands vwo-diploma dienen hun aanvraag te starten met minstens 1 april 2013 (in ieder geval zo spoedig mogelijk na die datum ) om de deadline te halen. Het aanvragen van een visum en de diplomawaardering duurt enkele maanden.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Maastricht University, School of Business and Economics »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019