Bachelor in de economie (de belangrijkste in de internationale economie en handel)

SHU-UTS SILC Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de economie (de belangrijkste in de internationale economie en handel)

SHU-UTS SILC Business School

bachelor in de economie (de belangrijkste in de internationale economie en handel)

Solliciteer nu voor Bachelor of Management - major in International Economics & Trade

Dit programma is gericht op studenten die een systematisch begrip van de basisprincipes en methoden van Marx economie en westerse economie te ontwikkelen, hebben een goede beheersing van de basiskennis en vaardigheden van de internationale economie en handel, de huidige status van de internationale economische en commerciële ontwikkeling te begrijpen en zijn vertrouwd met de geldende internationale handelsregels en praktijken, de buitenlandse handel beleid en regelgeving in China evenals hun nieuwste ontwikkeling.

Studenten worden verwacht dat zij in staat zijn om onderzoek en studie uit te voeren door middel van meting, statistiek, boekhouding, en andere methoden.

De duur van het programma is vier jaar.

SHU-UTS102

Aplication en toelating

Langstudeerders

Voor de lange termijn studenten die studeren aan SILC voor een semester of langer, SILC onderhandelt met coöperatieve universiteiten op te zetten toelatingscriteria voor elk programma. Het programma toelatingscriteria varieert als gevolg van verschillende studentsbackground en programma-types.

The Home instelling die verantwoordelijk is voor het screenen en selecteren van studenten voor dit programma, onder voorbehoud van aanvaarding door de gastinstelling zal zijn. Studenten moeten een goede reputatie in de eigen instelling, voldoen aan de academische toelatingseisen van de gastinstelling die worden toegepast op de reguliere universitaire studenten, en zijn bedreven in de onderwijstaal (in het algemeen, Engels Language) in de gastinstelling te komen voor nominatie .

Met de bevestiging van zowel thuis en gastorganisaties voor de geselecteerde studenten, zal de bevestigde studenten in het aanvraagformulier in te vullen respectievelijk online, en de vereiste referenties moeten worden toegezonden met de aanvraag. Kennisgeving van toelating en een kopie van elk bericht wordt verstuurd naar de aangewezen administratieve zetel van de eigen instelling, en de administratieve zetel van de eigen instelling zal het respectievelijk naar studenten.

Op korte termijn studenten

Voor de korte termijn studenten, kunnen ze van toepassing zijn voor de programma's via on line of per e-mail. De kandidaten moeten de nodige informatie te verschaffen en ervoor te zorgen dat al hun contactgegevens up-to-date als ze zullen worden gebruikt voor alle communicatie over het programma.

Alle cursussen zijn gelijkwaardig aan inleidend niveau universitaire opleidingen. Zij hebben geen specifieke voorkennis vereist.

Alle cursussen beschikbaar voor studenten worden aangeboden in het Engels door SILC: Great beheersing van de taal is een must (schrijven en spreken). Zij moeten hun Engels taalvaardigheid te bewijzen door het bereiken van IELTS 6.0 of TOEFL (IBt) 80 naast aanbeveling van hun eigen universiteit.

Universiteit transcripties en een aanbevelingsbrief nodig zijn om de aanvraag te behandelen. Daarnaast worden een kopie van een geldig paspoort en elektronische foto ook vereist.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Shanghai, Shanghai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Shanghai, Shanghai
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan