Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in Economie en Bedrijfseconomie

Van individuen aan overheden, we allemaal keuzes maken elke dag. Economie is de wetenschap van keuze, van de persoonlijke (waarom koop je wat je doet?) Aan het publiek (hoe overheidsbeleid invloed op uw gedrag als consument?). Bedrijfseconomie, ondertussen, is over het oplossen van specifieke problemen binnen bedrijven (hoe kunnen we als bedrijf invloed consument keuzes en beleidsbeslissingen?). Inzicht in de keuzes die al deze spelers te maken is essentieel in de huidige globaliserende samenleving, waar de keuze van de consument en zakelijke kansen zijn te vermenigvuldigen met het uur.

Je zult dit leuk, als je wilt ...

Politiek, actualiteit, en het werken aan praktische problemen in een internationale omgeving.

Wat je eigenlijk zal doen:

 • Leren door te doen in kleine, interculturele teams
 • Adres van de soort problemen die je tegenkomt in je carrière, in een studie omgeving ontworpen om een ​​echte werkomgeving lijken
 • Ontwikkel je kennis van marketing, economie, financiën en beheer
 • Verbeter uw praktische vaardigheden in wiskunde, statistiek en informatica
 • Leer hoe u de inzichten om bedrijven effectiever uitvoeren van toepassing

Programma-informatie

In je eerste jaar, neem je dezelfde cursussen als alle andere Economics and Business Economics studenten, variërend van Financiën Accounting aan de internationale economische betrekkingen. Dit geeft u een solide basis om een ​​van de drie specialisaties voor uw tweede en derde jaar kiezen:

 • Infonomics
 • International Business Economics
 • International Economic Studies

In deze latere jaren nemen u kernvakken met betrekking tot uw specialisatie, evenals keuzevakken van uw eigen keuze. U besteedt een semester studeren in het buitenland, en je zou er ook voor kiezen om een ​​stage te doen als goed.

Infonomics specialisatie

Dynamisch. Unique. Het nieuwste van het nieuwste. Dit zijn slechts een paar belangrijke woorden tot de Infonomics specialisatie te beschrijven. Programma Geen andere bachelor in Nederland combineert de informatietechnologie (IT) met het bedrijfsleven en de economie op deze manier. Maar niets meer tijdig zijn, gezien het feit dat IT en nieuwe media zijn cruciaal voor het zakendoen in de huidige wereldeconomie. Hoe kunnen bedrijven het gebruiken om de concurrentie voor te blijven? Hoe kan de overheid innovatie te stimuleren? En wat voor effect heeft dit allemaal op ons als individu?

Wat je eigenlijk zal doen:

 • Leer hoe u de nieuwste technologieën toe te passen voor het bedrijfsleven, en hoe ze hun economische gevolgen voorspellen.
 • Adres real-life case studies, waaronder Google en Microsoft, en zaken als illegale muziekdownloads
 • Inzicht krijgen in de economische en sociale omgeving van IT en hoe het invloed deze omgeving
 • Leer om informatie te organiseren om de waarde ervan voor het bedrijfsleven te verbeteren en te evalueren en bestaande informatie te verbeteren
 • Gain praktische kennis in de economie, het bedrijfsleven en het management als IT

International Business Economics specialisatie

Waardoor u een solide basis in de twee belangrijkste pijlers van de moderne handel: economie en bedrijfskunde. Economie gaat over het gebruik van de middelen in de lokale, nationale en internationale markten. Waarom economieën werken de manier waarop ze dat doen? Hoe reageren ze op verschillende evenementen, zoals 11 september of de financiële crisis? Business, ondertussen, brengt de focus naar bedrijfsniveau. Hoe en moeten individuele bedrijven te reageren op gebeurtenissen? Hoe kunnen hun antwoorden worden verbeterd? In deze specialisatie, economische modellen vergelijkt u met de realiteit, om uit te vinden wat er werkelijk aan de hand achter de schermen van de zakenwereld.

Wat je eigenlijk zal doen:

 • Ontwikkel je kennis in de economie, strategie, finance en accounting
 • Bouw je vaardigheden in kwantitatieve analyse en economische modellering
 • Breng deze vaardigheden en kennis om praktische problemen uit het bedrijfsleven en de economie
 • Leer te vertrouwen en succesvol communiceren met uw collega's en de rest van de wereld
 • Gain een top business en economisch onderwijs dat werkgevers bekijken positief

International Economic Studies

Hoe de EU van de werkloosheid te ontdoen? Omgaan met de vergrijzing van de bevolking? Het voorkomen van toekomstige financiële crises? Deze unieke specialisatie combineert sociologie en psychologie met de economie, gericht op professionals die zijn flexibel, aanpasbaar en internationaal georiënteerde produceren. Belangrijke onderwerpen zijn onder andere hoe individuele gedrag van de consument invloed op de economie en, omgekeerd, hoe overheidsbeleid en economische ontwikkelingen van invloed op het individu. Je kijkt ook naar creatieve manieren om problemen te benaderen zo divers als loonongelijkheid, het onderwijs en de huizenprijzen. Boven dit alles af met de studievereniging IES Network, die high-profile gastcolleges en internationale studiereizen organiseert, en je een winnende combinatie hebt.

Wat je eigenlijk zal doen:

 • Het verkrijgen van inzicht in de mechanismen achter de wereldwijde markten en de rol van de staat in de economie
 • Breng de kennis van een fascinerende doorsnede van disciplines
 • Ontwikkel een sterk analytisch vermogen - een belangrijk pluspunt voor je carrière! - Door middel van het helpen van medewerkers gedrag van high-profile onderzoek
 • Beheers de praktische instrumenten en vaardigheden om economisch beleid, groei, enz. Te analyseren
 • Kies je eigen problemen om te studeren, je eigen keuzevakken en studie in het buitenland bestemming, en dus uw eigen educatieve en carrière doelen na te streven

Triple Crown accreditatie


Slechts 1% van de business schools wereldwijd zijn geëerd met de 'Triple Crown' van accreditaties. De Maastricht University School of Business and Economics (SBE) is een van hen. De accreditaties worden toegekend door de Amerikaanse AASCB, het Britse AMBA en het pan-Europese EQUIS, die de curricula, organisatie, kwalificaties van het personeel, studenten en het beheer van de kandidaat-scholen te evalueren. In SBE alumni, werkgevers weten ze krijgen top afgestudeerden, met een top onderwijs, van een top School.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Maastricht University, School of Business and Economics »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
8,500 EUR
Niet-EU-student, full-time
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019