Bachelor in de economie en bedrijfskunde - business management (bsc)

University of Southern Denmark

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de economie en bedrijfskunde - business management (bsc)

University of Southern Denmark

Bachelor in Economie en Bedrijfskunde - Business Management (BSc)

Dit BSc programma in Economics and Business Administration is een algemeen bacheloropleiding in de economie en bedrijfskunde met een focus op het beheer van de middelen van bedrijven. Deze 3 jaar undergraduate programma wordt aangeboden op Campus Odense.

Onze algemene business programma geeft u een grondige in alle functionele gebieden van een bedrijf door middel van een aantal economische, juridische en organisatorische onderwerpen in de bedrijfsorganisatie. Wij bieden deze concentratie in Business Management met een duidelijke focus op de optimalisatie van de middelen. Afgezien van zakelijke kwesties, het programma is ook van mening sociaal-economische aspecten en de gezamenlijke interactie tussen economie en bedrijfskunde.

De BSc in Economie en Bedrijfskunde biedt u de kennis en vaardigheden die nodig zijn om business management te begrijpen op een nationale en mondiale schaal. In specifieke termen, leer je om de financiële problemen van de onderneming en vraagstukken te analyseren en zakelijke strategieën te ontwikkelen. Daarnaast leer je over de organisatie, de boekhouding, marketing, corporate finance en innovatie, en u inzicht in de theorieën en kwantitatieve methoden gebruikt om de interne en externe relaties van bedrijven begrijpen verkrijgen.

Deze opleiding richt zich op Business Management, wat inhoudt dat de integratie van IT-technologie en kwantitatieve methoden voor het verwerken en analyseren van gegevens om inzicht in organisatorische besluitvorming over optimalisatie creëren. Het programma biedt kleine klassen en inzicht in toepassingsgebieden zoals informatiesystemen, operations en supply chain management.

onderwijs


De Bachelor of Science programma bestaat uit 6 semesters - met ca. 15 lessen per week. Als student heb je de persoon die is belast met het verwerven van vaardigheden en kennis. Het onderwijs wordt aangeboden, maar het bijwonen van lezingen is niet de primaire activiteit voor een student ingeschreven aan de universiteit. Vaardigheden en kennis zijn niet alleen ontwikkeld in verband met het onderwijs, maar in een meer belangrijke manier door middel van studies, veldwerk / onderzoek, de voorbereiding van de opdrachten, en vooral door de interactie met medestudenten.

project De bacheloropleiding


Een bacheloropleiding wordt afgesloten met project van een bachelor in de zesde termijn. Dit biedt u de mogelijkheid om - meestal in samenwerking met een bedrijf of een organisatie - de opgedane kennis in praktijk te brengen. Het project maakt het dus mogelijk om je te specialiseren in een of de onderwerpen of een van de gebieden die u vooral geïnteresseerd in zijn geworden tijdens je studie.

Toelatingseisen


Hieronder kunt u lezen over de vereisten voor het invoeren van de Bachelor of Science in Economie en Bedrijfskunde - Business Management.

De Bachelor of Science - Economie en Bedrijfskunde - Business Management (toelating netnummer: 17.517) vereist de Upper Secondary School Leaving Certificate of het equivalent buitenlandse examen.

Verder moet u de volgende toelatingseisen voldoen:

  • Wiskunde - Deense B-niveau
  • Geschiedenis, Ideas, Hedendaagse Geschiedenis, Sociale Studies of International Economics - Deense B-niveau
  • Engels - Deens B-niveau (Engels taal eis)

De toelatingseisen kan niet worden afgeweken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
Gratis
Gratis voor EU / EER-studenten. Prijs voor niet-EU / EER-studenten, per jaar: EUR 6500
Locations
Denemarken - Odense
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Denemarken - Odense
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan