Bachelor In De Economie En Het Bedrijfsleven: Curriculum Economie, Markten En Financiën

Ca' Foscari University of Venice

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Economie En Het Bedrijfsleven: Curriculum Economie, Markten En Financiën

Ca' Foscari University of Venice

Deze programma biedt studenten met een flexibele en multi-purpose basis in economische, wiskundige-statistische, zakelijke en juridische kwesties, hen uit te rusten met de mogelijkheid om te analyseren en interpreteren van economische verschijnselen op verschillende niveaus (macro-economische, markt, corporate degenen). Studenten kunnen ook concentreren op de economie van het toerisme, die een bijzonder belangrijke rol in de regio Veneto speelt.

De Economie, Markets and Finance Leerplan is volledig in het Engels gedoceerd.

Link naar de pagina Degree-programma

Link naar de toe te passen procedure pagina

Toegang tot het programma

De toegang is beperkt tot 420 plaatsen.

instaptoets

Voor de economie, Markets and Finance curriculum :, de instaptoets zal de kennis van zowel wiskunde en Engels te beoordelen. Verder wordt een gecertificeerde kennis van het Engels taal in ieder geval op een B2-niveau nodig.

Toelatingseisen

Naast een succesvolle uitkomst van de toelatingsproef, een eerdere geschikte ondergrond is required.If de resultaten van de test negatief zijn, kan de student zich inschrijven, maar ze zullen ontvangen een aanvullende educatieve schuld (OFA), wat betekent dat de student moet vul eventuele hiaten in hun achtergrond door middel van specifieke activiteiten georganiseerd door de universiteit. Meer informatie over OFA voor dit programma is beschikbaar in de deze webpagina.

leerresultaten

Dit Bachelor's Degree Programma biedt studenten met een flexibele en multi-purpose onderwijs, op basis van een basis in de economische, wiskundige-statistische, zakelijke en juridische kwesties, met het oog op een algemeen overzicht van de economische fenomenen. de vormende cursus wordt afgesloten door middel van een stage en een afsluitend examen.

Beroepsprofielen

Eerste cyclus afgestudeerden in Economie en Bedrijfskunde, afhankelijk van de gekozen curriculum, kunnen worden toegepast als adviseurs op economisch gebied of werken professioneel in de toeristische publieke en private sector, zelfstandig en actief vervullen van hun taken.

Opkomst

Open opkomst

Toegang tot verdere studies

Professionele masteropleidingen (niveau 1) en Tweede cyclus diploma's

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Italië - Venetië, Veneto
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italië - Venetië, Veneto
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan