Bachelor In De Economie, Met Inbegrip Van Het Bedrijfsleven

Allegheny College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Economie, Met Inbegrip Van Het Bedrijfsleven

Allegheny College

Bachelor in de economie, met inbegrip van het bedrijfsleven

Economics, een sociale wetenschappen, bestudeert de productie, distributie en consumptie van producten en diensten. De schaarste van menselijke en natuurlijke hulpbronnen, en andere materiële middelen vereist dat deze activiteiten goed worden gericht op het algemeen welzijn van de wereldbevolking te verbeteren. In het proces van het leren hoe menselijke samenlevingen deze doelstellingen zou kunnen bereiken, is de economie komen tot een kern van algemeen aanvaarde algemene theorie, technieken voor het gebruik van gegevens om hypotheses te testen en conclusies te trekken, en de vaardigheden die vaak door de ervaring worden verfijnd in de toepassing van de theorie omvatten om specifieke problemen. Net als veel andere aanverwante disciplines in een vrije kunsten curriculum, Economie benadrukt mondeling, schriftelijk, en kwantitatieve methoden in de cursussen en seminars.

Het ministerie van Economie biedt studenten een programma dat een combinatie van theorie en de toepassing in zijn curriculum vereist. Het aanbod is een combinatie van theorie cursussen, kwantitatieve werk, en een aantal van het veld cursussen die ook toegankelijk voor niet-majors en minderjarigen. Het is een programma ontworpen om een ​​liberale educatieve stichting voor burger en kiezer, voor gevorderde studie in de economie, of andere beroepen en carrières bieden zoals internationale zaken, recht, zaken, financiën, onderwijs en de openbare orde.

Major en Minoren

Groot

Basiscursussen bouwen van een basis van theoretische kennis en kwantitatieve vaardigheden. Keuzevakken studenten in staat stellen theorieën van toepassing zijn op de economische en financiële fenomenen te bestuderen. De Senior Project integreert kennis en vaardigheden verworven in alle voorgaande cursussen.

Majors moet ten minste 48 uur semester in de economie te voltooien. Double majors en zelf ontworpen majors worden aangemoedigd.

Mineur

Voltooiing van ten minste 24 semester uur.

Track in Bedrijfseconomie

Ontworpen voor diegenen die van plan het beheer van carrières, bedrijfseconomie past de geavanceerde tools van de economie en kwantitatieve analyse om zakelijke besluitvorming.

Studenten verkiezen van deze track richten hun belangrijke economie met cursussen in de boekhouding, inleidende en geavanceerde Bedrijfseconomie, statistieken voor Bedrijfseconomie en keuzevakken zoals corporate finance, milieu- en resource management en economie van het ondernemerschap.

Abteilungsinfos

Allegheny Belangrijkste voordelen

 • Uitstekende basis voor graduate studie in een breed scala van gebieden: rechten, bedrijfskunde, economie, de overheid.
 • Een solide basis in de kennis van Amerika's plaats in de wereldeconomie, de beleidskwesties en complexe sociale en economische problemen van een levenslange.
 • Analytische en cognitieve vaardigheden ontwikkeld door middel van dergelijke kwantitatieve methoden zoals statistieken en modellen en hun toepassingen.
 • Effectieve mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, ontwikkeld in seminar-stijl klassen en onafhankelijk onderzoek.

Allegheny Onderscheidingen

 • finance, accounting, en nog veel meer: ​​een van de weinige undergraduate liberal arts programma's om een ​​speciale nadruk in Business Economics aan te bieden.
 • Nauwe interactie met docenten: in seminars, tijdens de Senior Project onderzoek, en door middel van onderzoek assistentschappen.
 • Saldo van theorie en de toepassing in het curriculum: kans om bedrijfseconomie (finance en accounting) studeren in een liberal arts kader.
 • Praktische 'hands-on' ervaring door middel van stages en studiereizen (zie Verworven Competenties).
 • Zowel de reguliere en alternatieve benaderingen van de economie die in cursussen die een breed scala van economische zones.
 • Kleine klassen, vooral in kwantitatieve gebieden.
 • Onafhankelijk onderzoek vaardigheden, ontwikkeld door middel van Junior Seminar en Senior Projects, demonstreren aan werkgevers en graduate schools de mogelijkheid om een ​​grote originele opdracht uit te voeren.
 • Sinds 1920 heeft het departement in de top 12% bij particuliere, undergraduate instellingen in de productie van eventuele Ph.Ds in de economie.
 • Cutting edge, op technologie gebaseerde leren in de nieuwe Robert Maytum Computer Lab.

aantekeningen

 • "Senior level cursussen ik bij Allegheny hebben me voorbereid zeer goed voor mijn eerste jaar in graduate school." - Afgestudeerde student, University of Illinois
 • "Toen het tijd om te interviewen [voor graduate school] in mijn laatste jaar kwam, was ik overtuigd. De academische omgeving was intens, met veel studenten op de graduate school spoor, en ik genoot ervan. "- Kevin Baird '84, vice-president, Federal-Mogul Corp.

faciliteiten Strengths

 • Computers: een departementale lab werkt op een "student clock" en is geopend 's avonds en in het weekend. Het biedt verschillende statistische, zakelijke en tekstverwerking software op krachtige machines, printers en plotters.
 • "Smart classroom": een nieuw netwerk klaslokaal stelt instructeurs voor de traditionele onderwijsmethoden met nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van de economie te integreren.

Student Research en Special Projects

Elke Alleghenian voltooit een Senior Project in zijn of haar grote veld een aanzienlijk stuk van het originele werk, ontworpen door elke student en een faculteit adviseur, wat bewijst aan werkgevers en graduate schools de mogelijkheid om een ​​grote opdracht uit te voeren, om zelfstandig te werken, te analyseren en synthetiseren van informatie en om te schrijven en te spreken overtuigend.

Recente Senior Projects

 • "De Koolzuurhoudende Frisdrank Industrie - Een Case Study"
 • "Besluitvorming in het kader van risico en onzekerheid en een verdediging van Graham en Dodd"
 • "Een theoretische en empirische analyse van de Amerikaanse Life Insurance Companies, 1960-1990"
 • "Incentives om Interest Rate Capitalization in International Schuldsanering"
 • "Een verkenning van Portfolio Insurance"

Learning Outcomes voor Economie Majors

Studenten die een belangrijke economie te voltooien in staat zijn om: 1. Denk kritisch en creatief A. Leg de basiselementen van de economische modellen.
B. Identificeren van belangrijke economische actoren, organisaties en instellingen in een economie en beschrijf hun rol en impact.
C. Begrijp en statistische maatregelen en technieken 2 interpreteren. Communiceer duidelijk en overtuigend als sprekers en schrijvers A. Met het gesproken en geschreven woord, grafieken, en wiskunde aan de economische verschijnselen en argumenten te presenteren.

 1. Beroepen meerdere manieren van begrip te organiseren en bewijzen te evalueren en te interpreteren en zin geven aan hun ervaringen en de ervaringen van anderen.

A. Evalueer meerdere economische argumenten en meerdere bronnen van bewijs.

 1. Solliciteer hun kennis en leren om deel te nemen in geïnformeerd debat en te analyseren en problemen op te lossen.

A. voorstellen en modelleren economische hypotheses.


B. verzamelen van relevante gegevens voor gebruik in kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden
Evalueer economische argumenten en beleidsvoorstellen met behulp van empirische methoden.

 1. Voer post-graduate leven bereid zijn om te reageren op een breed scala van zakelijke situaties effectief om positieve resultaten te bereiken - ook wel bekend als zakelijk inzicht.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Meadville, Pennsylvania
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates