Bachelor in de economie, politiek en sociale denken

Bard College Berlin

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de economie, politiek en sociale denken

Bard College Berlin

Bchpes

De BA in Economie, Politiek en Sociaal Denken biedt disciplinaire training in de economie en de politiek in het kader van een kernprogramma in intellectuele geschiedenis dat de bedachtzame en cultureel goed geïnformeerd toepassing van de sociaal-wetenschappelijke methodologie en principe stimuleert. Alle studenten krijgen een fundamentele opleiding in de basisinstrumenten van de economische analyse en modellering, alsmede een inleiding tot de politieke theorie en de sociale en historische studies. Op het geavanceerde niveau, studenten kiezen voor een specialisatie in een van beide economie of politiek, en complete modules over vergelijkende mondiale vraagstukken, de toegang tot de keuze en besluitvorming, en op de belangrijkste ideeën, bewegingen, methoden en uitdagingen in elk veld.

Gedurende de opleiding wordt de nadruk gelegd op de raffinage het schrijven en het ontwikkelen van wiskundige en analytische vaardigheden. Regelmatige opdracht werk voor seminar klassen is ontworpen om ervoor te zorgen dat de studenten de voortgang in de richting van succesvolle onafhankelijke onderzoek, weerspiegeld in de BA-scriptie in het vierde jaar. Bijkomende voordelen en mogelijkheden van de BA-programma verleende onder andere een stage cursus en stage netwerk, taalstudie in het Duits van beginner tot gevorderd niveau, een breed scala aan keuzemogelijkheden in literatuur, filosofie, het beoefenen van kunst.

Studeren in het buitenland is mogelijk op andere campussen Bard's, en door middel van ERASMUS en internationale partner overeenkomsten met universiteiten in Brazilië en Hong Kong.

Degree Eisen en Structuur

deg01
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
24,500 EUR
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Duitsland - Berlijn, Berlin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan