Bachelor in de economische geografie en regionale ontwikkeling

University of Ostrava

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de economische geografie en regionale ontwikkeling

University of Ostrava

Interconnectie van geografische disciplines economische wetenschappen is uitgegroeid tot een kenmerk van de opleiding gericht op de lokale en regionale ontwikkeling, aangezien de economische aspecten van het gebruik van geografische landschap zijn de alfa en omega van duurzame ontwikkeling. Het resultaat van vele jaren werk en continue innovatie is de studie aanbod in de geografie en regionale ontwikkeling studie tak, waarin de disciplines sociale geografie met elkaar verbonden zijn met economische opleidingen ook gericht op management en marketing.

Het onderzoek is gespecialiseerd in economische geografie en regionale ontwikkeling is opgevat als een multilaterale aanpak van de onderzochte onderwerp. Zijn wezenlijke kern wordt gecombineerd uit de geselecteerde takken van de sociale geografie - vooral het openbaar bestuur, city marketing, geografie van het toerisme, grensoverschrijdende samenwerking, geografie van de detailhandel, de geografie van vervoer, sociale geografie, de agenda van de Europese Unie, stedelijke en landelijke aardrijkskunde, GIS en regionale studies van continenten (Afrika, Azië, Latijns-en Noord-Amerika, Europa) met de nadruk op sociaal-economische aspecten.

Op dit gebied, heb je de mogelijkheid om geografische kennis, gecombineerd met de kennis van economie, staats- en lokaal bestuur, sociologie, en regionale ontwikkeling te ontwikkelen en een expert op het stedelijke en regionale ontwikkeling. Je kennis strekt zich uit van de feiten en cijfers over de Tsjechische Republiek en Europa om de complexe werking van de geglobaliseerde wereld waarin je deel uitmaken van. U kunt zich aanmelden voor de studies in de geografie en regionale ontwikkeling in de bachelor- en masterniveau.

Graduate Profile en Carrièremogelijkheden:

De afdeling biedt een aantrekkelijke studie voor die geinteresseerd in toekomstige betrokkenheid bij de teelt van hun eigen gemeenschap, gemeente, regio of de staat. Het is bedoeld voor diegenen die graag solliciteren naar banen in de prestigieuze Europese structuren en instellingen bij het aanpakken van mondiale vraagstukken van onze planeet, alsmede de complexiteit van de internationale betrekkingen, met inbegrip van de diplomatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Tsjechië - Ostrava, Moravië-Silezië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates