Bachelor in de economische

University of Regina

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de economische

University of Regina

Een wereld vol mogelijkheden

Bachelor in de economische

Economie is de studie van hoe samenlevingen omgaan met de economisch probleem - het bieden voor het economisch welzijn van hun burgers. Elke samenleving moet beslissen welke goederen en diensten te produceren (en hoeveel van elk), welke methoden te gebruiken om die goederen en diensten, en aan wie deze goederen en diensten te verspreiden als ze eenmaal zijn geproduceerd produceren. De aanpak van de economie is de rol van rationeel, eigenbelang economische actoren te benadrukken.

Het bestuderen van de economie biedt een solide voorbereiding voor een breed scala van loopbanen in de private en publieke sector. Recente economische afgestudeerden hebben werk vastgezet in een verscheidenheid van overheidsinstanties als Research Officers / analisten, in het bankwezen en financiën als Investment Services Officers of Financial Analysts, evenals steeds succesvol rechtenstudenten.

De afdeling beschikt over een grote en Honours major in economie, een belangrijke in Economie en Maatschappij, een joint Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde major, een gezamenlijke economie en geschiedenis grote, gezamenlijke Economie en geografie grote en Honours major, een BSc grote en BSc Honours major in economie en een gezamenlijke BSc in Statistiek en Economie. De afdeling biedt ook een Certificaat en minor economie.

Waarom belangrijk in de economie?

Economie vraagt ​​interessante en belangrijke vragen

Economics onderzoeken hoe consumenten, werknemers en bedrijven zich gedragen, met als doel het verstrekken van nuttige analyse en advies aan particuliere bedrijven, overheden en internationale instellingen zoals het IMF en de WTO. Economen geloven dat individuen en organisaties van het bedrijfsleven meestal handelen met het oog op hun eigen belang. Zij maken gebruik van deze veronderstelling om toekomstige trends in de markt te voorspellen, om de relatieve verdiensten van verschillende mogelijke marktstructuren (bv kleine vs. analyseren big business, het kapitalisme vs. socialisme), en aan regeringen en internationale instanties over de waarschijnlijke gevolgen van hun economisch beleid (bijvoorbeeld belastingen, de werkloosheidsverzekering, vrijhandel) op individuen, bedrijven en hele economieën te adviseren.

Er zijn tal van mogelijkheden op werk voor getrainde economen

Veel banen zijn beschikbaar voor economen in de publieke sector, met name op het gebied van statistische analyse (Statistics Canada is altijd op zoek naar economen), monetair beleid (de Bank of Canada), de overheidsfinanciën (het adviseren van gemeentelijke, provinciale en federale regeringen belasten en uitgaven), economische ontwikkeling (het adviseren van gemeenten en provincies over de beste manieren om de investeringen van het bedrijfsleven of plan voor toekomstige uitbreiding), en beleidsanalyse (de beste studenten hebben een goede kans op de prestigieuze en lonende banen met instellingen zoals het IMF, de Wereldbank aan te trekken Bank en de Verenigde Naties).

In de particuliere sector, er zijn veel meer mogelijkheden. Studenten met een economische opleiding kan ook werken als in vreemde valuta handelaren, effectenmakelaars, financiële adviseurs, accountants en belastingconsulenten analisten, beleggingsadviseurs, onderzoek officieren, bankdirecteuren, marktanalisten, arbeidsverhoudingen managers, journalisten, en ga zo maar door. En economie graden de deur open voor professionele programma's in Business Administration, Law, Openbaar Bestuur en Accountancy.

  • Hoge ranking: Eén van Canada's top 10 algemene universiteiten.
  • Ondersteuning is onze kracht: Vanaf het moment dat we u en uw familie te ontmoeten, tot het moment dat je de werkgelegenheid na het afstuderen vinden, dan helpen we u gepersonaliseerde diensten aan te moedigen en te helpen bij uw academische en carrière nodig heeft.
  • State of the art faciliteiten: Kom en ontdek onze nieuwe campus. Het is modern, schoon en handig.
  • De U van R is een wereldwijde gemeenschap: We zijn groot genoeg om studenten uit meer dan 90 landen, maar klein genoeg om u een meer persoonlijke en gerichte academische ervaring. U kunt uw professoren en docenten te leren kennen. De student faculteit ratio is 20: 1. Wij hebben ook veel verenigingen die je betrokken bij kunt krijgen. Check it out!
  • Succes voor het leven: Regina is uw thuis weg van huis! Het is veilig, betaalbaar en biedt een hoge levensstandaard. Saskatchewan heeft een immigratie nominatie programma dat is sneller dan nationale programma en staat open voor University of Regina afgestudeerden.
ReginaCity1City2schoolgeld
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Canada - Regina, Saskatchewan
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Canada - Regina, Saskatchewan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan