Bachelor in de economische

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Economie studenten leren om systemen van de productie en distributie van goederen en diensten te analyseren om groepen en individuen. Studenten leren begrijpen en verklaren een verscheidenheid van onderwerpen, zoals werkgelegenheid, inflatie, conjunctuur, economische groei, markten, productie, distributie, lonen, winsten, rente, geld, belastingen, concurrentie, monopolie, internationale handel, economische geschiedenis, openbaar beleid, en nog veel meer.

Green River College je kan beginnen je studie door het nemen van cursussen die je voorbereiden op "grote ready" en overdracht aan een universiteit. Terwijl u uw belangrijke vereisten binnen uw transfer graad, kunt u uw distributie keuzes en electieve credits richten richting aan uw educatieve doelstellingen en interessegebied.

CURSUS BESCHRIJVING

Economie (ECON)

ECON 100 economische principes en toepassingen (5)

Algemeen overzicht natuurlijk benadrukt basisprincipes van de economische analyse en hun toepassingen voor de huidige problemen en sociale kwesties. In de eerste plaats bedoeld voor studenten niet als hoofdvak in het bedrijfsleven of de economie en niet van plan om ECON 200 te nemen. Voorwaarde: in aanmerking voor ENGL 099 of toestemming van instructeur. Voldoet aan een maatschappelijke behoefte wetenschap voor AA graad.

ECON 101 Economie van Mededinging (5)

Studie van schaarste, de concurrentie, de kosten, prijzen en winsten met specifieke aandacht voor de middelen, vakbonden, bedrijfsleven en overheid. Voorwaarde: in aanmerking voor ENGL 099 of toestemming van instructeur. Voldoet aan een maatschappelijke behoefte wetenschap voor AA graad.

ECON 194 Special Topics-Economie (1-5)

Richt zich op een speciaal onderwerp, zoals inflatie, de werkloosheid, de bevolkingsgroei, de vervuiling van het milieu, energie, belastingen, discriminatie, armoede, criminaliteit, gezondheidszorg, of energie. Soms kan een enkele cursus betrekking hebben op verschillende van deze onderwerpen. Bestaat uit lezingen, klasse en kleine groepsdiscussies en presentaties van studenten. Studenten gebruiken economische concepten in de loop presentaties. Voorwaarde: in aanmerking voor ENGL 099 of toestemming van instructeur.

ECON 298 onafhankelijke studie-Economie 1 (5)

Stelt studenten individueel op bijzondere belangen of kansen in de economie onder begeleiding van een instructeur te streven. Voorwaarde: Ten minste één 200-niveau cursus in ECON en toestemming van instructeur.

ECON 299 onafhankelijke studie-Economics 2 (5)

Stelt studenten individueel op bijzondere belangen of kansen in de economie onder begeleiding van een instructeur te streven. Voorwaarde: Ten minste één 200-niveau cursus in ECON en toestemming van instructeur.

ECON & 201 Micro Economics (5)

Blijft de analyse van de problemen met schaarste, keuze, de concurrentie, en de kosten. Onderzoekt de fundamentele principes en modellen van micro-economie en de toepassing ervan op de hedendaagse vraagstukken en problemen. Vooral voor studenten die het nemen van aanvullende cursussen die een praktische kennis van de micro-economische theorie. Voorwaarde: ECON & 202 en in aanmerking komen voor ENGL & 101; of toestemming van instructeur. Voldoet aan een maatschappelijke behoefte wetenschap voor AA graad.

ECON & 202 Macro-economie (5)

Introduceert economische redenering. Bestrijkt fundamentele economische vragen over bezuinigen, concurrentie en uitwisseling. Heeft ook betrekking op macro-economie en vragen met betrekking tot de vaststelling van het nationale inkomen, productie, de werkgelegenheid en het prijsniveau. Voorwaarde: in aanmerking voor ENGL & 101 en MATH 147; of toestemming van instructeur. Voldoet aan een maatschappelijke behoefte wetenschap voor AA graad.

Groene rivier

Green River - Een leider in wo-

De 2 + 2-overdracht programma biedt studenten een kans om hun vierjarige bacheloropleiding beginnen. De overdracht programma biedt cursussen gelijk aan de eerste twee jaar van een universitair diploma. Studenten kunnen twee jaar duren bij Green River College, vervolgens over te dragen aan een universiteit om hun vier-jarige opleiding te voltooien.

waarom

Onze studenten zijn toegelaten tot de vele top 100 universiteiten wereld *, zoals volgorde van Shanghai Jiaotong University, waaronder:

Brown University, California State University, Cornell University, Hawaii Pacific University, de Universiteit van Indiana, Johns Hopkins, Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, Purdue University, San Jose State University, University Seattle, Tufts University, UC Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, Universiteit van Michigan, Universiteit van Minnesota, Universiteit van Oregon, de Universiteit van Pennsylvania, Universiteit van Zuid-Californië, Universiteit van Texas in Austin, Universiteit van Virginia, Universiteit van Washington, Universiteit van Wisconsin staat Washington University * Opmerking: Toegang tot selectieve universiteiten is zeer concurrerend.

Green River College internationale studenten zijn toegelaten tot honderden universiteiten over de Verenigde Staten. Studenten krijgen de kwalificaties die nodig zijn voor de toelating van Green River en over te dragen aan topuniversiteiten als derde jaar junioren. Toelating is niet gegarandeerd, maar onze studenten zijn zeer succesvol in het verkrijgen van toegang tot topuniversiteiten geweest.

Greenriver

Onderwijs Eisen

Om een ​​bachelor's degree in de Verenigde Staten te verkrijgen, moeten alle studenten specifieke eisen voor hun belangrijkste evenals algemene eisen onderwijs dat een fundament van het leren in verschillende gebieden, waaronder wiskunde, schrijven, wetenschap, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen vertegenwoordigen voltooien. Studenten krijgen de vrijheid om lessen van hun keuze te selecteren uit algemene categorieën. Bijvoorbeeld binnen de categorie "Sociale Wetenschappen", kan de student kiezen voor een van de volgende onderwerpen: sociologie, psychologie, politicologie, geschiedenis, aardrijkskunde en anderen. De categorie Geesteswetenschappen omvat: kunst, spraak, communicatie, talen, muziek, filosofie, en anderen. Wetenschap bestaat uit: chemie, biologie, natuurkunde, astronomie, en anderen.

Hoe werkt het?

Meer dan 25 universiteiten hebben aangeboden de University Transfer Pathway (UTP) optie om iedere student die is toegelaten tot de Green River. De garantie geldt niet voor de "impact" majors. Dit is hoe het werkt:

1. Breng naar Green River

2. Selecteer een universiteit - Kies de universiteit uit de lijst. Controleer de universiteit van de toepassing. Kies slechts één universiteit. Zorg ervoor dat de universiteit u heeft uw grote.

U zult de universiteit voorwaardelijke toelating brief of verklaring op hetzelfde moment je de Green River toelatingsbrief ontvangen ontvangen.

Monster Klassen voor Populaire Majors:

Kunst / Ontwerp:

 • Beginnend Ontwerp
 • Tekenen
 • Kleur en ontwerp
 • 3 dimensionale vormgeving
 • Digitale fotografie
 • Schilderen en Kunstgeschiedenis
GreenriverStudenten

Green River weet hoe belangrijk de huisvesting is voor het succes van een student. Dit is de reden waarom onze huisvesting medewerkers gaan de extra mijl om de best mogelijke ervaring te geven door middel van een zorgzame, positieve, veilige en ondersteunende Amerikaanse levende ervaring.

CAMPUS HOEK APPARTEMENTEN

Ervaar traditionele Amerikaanse studentenleven op Campus Corner Apartments (CCA)

Studenten genieten van een handige, op de campus locatie; comfortabele, hoogwaardige voorzieningen; een uitstekende leeromgeving; en een kans om mee te doen en vrienden te maken in ondersteunende student gemeenschap van 340 Amerikaanse en internationale studenten. Studenten moeten 17 jaar oud zijn op het moment van verhuizing-in.

Voordelen van het leven op de Campus:

 • Wonen op de campus is handig!
 • Op loopafstand van de klas, bibliotheek, fitnesscentrum, een fitnessruimte en Performing Arts Center
 • Community Center waar u kunt ontmoeten en vrienden van over de hele wereld
 • Veel on-site studentenactiviteiten
 • Privé en groep studiegebieden
 • Makkelijk om mee te doen in de campus activiteiten15.81115.81215.813
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree.

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree. Lees Minder
Kastanjebruin , Kastanjebruin + 1 Meer Minder