Bachelor in de elektrische en automatisering engineering (beng)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de elektrische en automatisering engineering (beng)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

HAMK: Hoger Onderwijs met een Professional Profile

Over het programma

Een ingenieur gespecialiseerd in Electrical and Automation Engineering weet hoe elektrificatie en automatisering van plan zowel voor de gewone huishoudelijke apparaten en ingewikkelde industriële productie-apparatuur. Er zijn twee alternatieve leertrajecten beschikbaar voor de automatisering ingenieursstudenten: machines voor de productie-automatisering en productie-proces automatisering.

De ingenieur weet hoe informatie en elektrotechniek bij de ontwikkeling van automatisering technologie in nieuwe toepassingen te gebruiken. Voertuigen, winkels, woningen, industrie, verkeer controle en straatverlichting zijn voorbeelden van de meest voorkomende toepassingen van elektrische en automatisering engineering.

Instructie in elektrische en automatisering engineering richt zich op breed opgezette studies in de elektrotechniek, de automatisering van de productie van machines en apparaten, en het behoud van de productie-installaties. De mogelijkheden die nieuwe technologie mogelijkheden worden gebruikt in de instructie, in de praktische studies die veel persoonlijke, de eerste hand activiteit bevatten.

In de Engels-Taal mate voor Automation Engineering, de focus ligt op het gebruik van automatisering engineering in nieuwe toepassingsgebieden. De efficiënte en goedkope nieuwe gegevens technologie-apparaten in het bijzonder bieden vele interessante mogelijkheden voor de automatiseringstechniek.

Een elektrische en automatisering engineer werkt meestal in een high-tech bedrijf in taken waarbij het plannen en expertise, en later, als ervaring mounts, in diverse toezichthoudende taken. Dergelijke taken zijn verkrijgbaar in productie-installaties, het ontwerp en consulting kantoren en bedrijven die gespecialiseerd zijn in software en hardware verkopen.

Het werk is bijna altijd groepswerk met deskundigen uit verschillende vakgebieden in een internationale werkomgeving.

bengauto01

In Productie Machines Automation studenten leren over de belangrijkste functies en apparatuur voor de productie van verkaveld goederen alsmede efficiënte en kosteneffectieve technologie van het apparaat op basis van nieuwe technologie microcontrollers. Vaardigheden met betrekking tot productie-apparatuur en nieuwe technologie dienen als basis voor de planning en uitvoering van functionele en efficiënte automatisering van de productie.

1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar
Ontwikkeling van de technologie, 15 CR Electric Power En gineering, 15 CR Automatisering en de elektrische bedrading Design, 15 CR Productie Automatisering, 15 CR
Natuurwetenschappen in Electrical Engineering, 15 CR Programmering en Information Security, 15 CR Toepassingen van Automation Engineering, 15 CR Thesis, 15 CR
Natuurwetenschappen in Automation Engineering, 15 CR Embedded System, 15 CR Automation and Control, 15 CR gratis timing
Information Technology in Automation Engineering, 15 CR Profiling Module, 15 CR Profiling Module, 15 Stage, 30 CR
Productie Process Automation studenten vertrouwd te raken met de belangrijkste functies en de uitrusting van de procesindustrie, evenals industrieel onderhoud. Kennis van een continu proces en het onderhoud is de basis van succesvolle planning en implementatie van procesautomatisering.
1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar
Ontwikkeling van de technologie, 15 CR Electric Power En gineering, 15 CR Automatisering en de elektrische bedrading Design, 15 CR Profiling Module, 15 CR
Natuurwetenschappen in Electrical Engineering, 15 CR Programmering en Information Security, 15 CR Toepassingen van Automation Engineering, 15 CR Thesis, 15 CR
Natuurwetenschappen in Automation Engineering, 15 CR Process Automation, 15 CR Onderhoud, 15 CR gratis timing
Information Technology in Automation Engineering, 15 CR Profiling Module, 15 CR Automation and Control, 15 CR Stage, 30 CR
Industrieel Management and Logistics Module is beschikbaar voor alle studenten. De module wordt praktisch uitgevoerd. Deze module is vooral aanbevolen voor studenten die het profiel productieproces procesautomatisering hebben gekozen.

Beroepsvaardigheden van Automation Engineering

De professionele vaardigheden van een ingenieur van elektrische en automatisering engineering (B Eng) bestaan ​​uit verschillende sub-sectoren. De inhoud wordt hieronder in het kort beschreven.

 • Basisvaardigheden in elektrische en automatisering engineering omvatten meettechniek, data en software technologie in de elektrische en automatisering veld, wiskundige methoden, natuurkunde en elektronica.
 • Planningsvaardigheden omvatten processen, methoden en hulpmiddelen voor planning, simulatie methoden, lijmen en het kiezen van apparatuur en componenten, het opstellen van documenten, het toepassen van normen, de kwaliteit systemen en life-cycle denken.
 • Elektriciteit en veiligheidsuitrusting vaardigheden omvatten belangrijke wetgeving, regelgeving en normen met betrekking tot elektriciteit en veiligheidsuitrusting.
 • Bedrijfs- en productie vaardigheden omvatten projectactiviteiten, people management, ondernemerschap, marketing en onderhoud.
 • Toepassing vaardigheden omvatten elektrische en elektrische energiesystemen, gebouwautomatisering procesautomatisering, productie-automatisering, en op een algemeen niveau, de toepassing van technologie om nieuwe reeksen van gebruik.
 • Proces, apparatuur en systeem vaardigheden omvatten de belangrijkste methoden en apparatuur voor de productie van elektriciteit, de meest voorkomende productieprocessen en machines, de sensoren, transmitters, en het reguleren van eenheden om te worden gebruikt in hen, evenals begeleiding en regelgeving.

Automation Engineering Study Modes

In Automation Engineering zullen studenten samen studeren in de week van maandag tot vrijdag tussen 8-16. Studeren is gelijk aan het werken bij een baan: de student aanwezig is en werkt samen met anderen in een gevarieerde manier. Dagelijks leersituaties zou kunnen zijn:

 • Traditionele klassikale leren.
 • Laboratoriumwerk en oefeningen.
 • Leren door te doen praktische oefeningen, projecten etc.
 • Leren op de werkplek - projecten uit het beroepsleven, een stage etc.
 • E-learning thuis of waar dan ook.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
8,700 EUR
Collegegeld alleen voor studenten van buiten de EU
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Application period 10 - 25 January 2017
Locations
Finland - Hämeenlinna
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Application period 10 - 25 January 2017
Einddatum Mei 31, 2021
Dates
Sept. 2019
Finland - Hämeenlinna
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Application period 10 - 25 January 2017
Einddatum Mei 31, 2021