Bachelor in de elektronische en informatie-engineering

The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de elektronische en informatie-engineering

The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Het programma legt de nadruk niet alleen op het bouwen van een solide basis van professionele kennis en vaardigheden, maar ook op het uitbreiden van hun globale visie. Door gebruik te maken van de positie van Shenzhen als een toonaangevend centrum voor communicatie en IT in China, kunnen we de studenten het vermogen om trends in de sector te begrijpen, te leveren met volop mogelijkheden voor de industrie ervaring op te doen, en aan te scherpen hun geest voor innovatie en implementatie te versterken. De strenge training stelt hen in staat om zich te onderscheiden in verder onderzoek in wereldwijd toonaangevende universiteiten / instituten, en zal ook maken ze uitblinken in beroepen zoals elektronica, IT, financiën, productie, en overheidsinstellingen.

CUHK streeft naar een wereld-klasse onderwijs en onderzoek instituut geworden, en is vastbesloten om het uitvoeren van cutting-edge onderzoek en kennisoverdracht op het gebied van informatietechnologie, big data, nieuwe energie, internationale financiën en logistiek. De high-kaliber faculteit voor de informatie-engineering afdeling is wereldwijd geworven en het curriculum is ontworpen om de industrie te voldoen.

Afgestudeerden van de elektronische en informatie-engineering programma zal een gereedschapskist van breed toepasbare kennis en vaardigheden die zal helpen de toekomst van IT te beheersen. Ze zullen niet alleen leren principes en technieken van informatie-overdracht, opslag, verwerking, en analyse, maar ook bezig met het ontwikkelen van ideeën, het ontwerpen van prototypes en zelfs deelnemen aan de overdracht van technologie naar commerciële ondernemingen.

Promotionele Points of CUHK Shenzhen


Scholarship en andere Financiële Mogelijkheden

Entry Beurzen voor 4 jaar Alle internationale kandidaten worden automatisch in aanmerking voor een van de toelating beurzen, samen met de toelating beslissingen.

  • 100% Collegegeld Scholarship
  • 50% Collegegeld Scholarship
  • 25% Collegegeld Scholarship

Er zal worden op basis van de aanvragers 'Engels niveau, de middelbare school academische prestaties en een interview. Kandidaten kunnen worden gevraagd om verdere ondersteunende materialen in te dienen. De beurs zal worden verstrekt voor 4 jaar, zo lang als instap beurs eigenaars hun GPA kan houden boven 3,0. Academische prestaties Scholarship Met het oog op het streven naar een betere academische prestaties te bevorderen, de universiteit biedt hoogwaardige academische prestaties beurzen.

  • Tier 1 80.000 RMB per jaar
  • Tier 2 40.000 RMB per jaar
  • Tier 3 20.000 RMB per jaar

Shenzhen Universiade International Scholarship

De Shenzhen Universiade International Scholarship Foundation is opgericht door Shenzhen met het oog op de bevordering van de Universiade geesten, en het stimuleren van culturele en educatieve uitwisseling van de internationale jeugd.

De stichting heeft tot doel internationale studenten ontvangen van full-time academisch onderwijs van bachelor of hoger in Shenzhen te financieren. De beurs varieert van 20.000 tot 40.000 RMB RMB. Toepassing van de beurs wordt bekend gemaakt rond april van elk jaar.

Engels Taal Mentor Bursary
CUHK Shenzhen biedt Engels onderwijs kansen in campus voor internationale studenten uit het Engels sprekende landen. Het biedt hen gratis onderwijs en gratis verblijf voor 4 jaar undergraduate studies studenten 'zolang ze dienen als Engels taal Mentor bij Centre for Self-access Language Learning voor enkele uren per week. Slechts 10 plaatsen beschikbaar.

  • Volledige Collegegeld Beurs (8 uur per week) + accommodatie vergoeding
  • 50% Collegegeld Beurs (4 uur per week) + accommodatie vergoeding

Work-onderzoek Programma Student-assistenten zijn zeer gevraagd door de administratieve diensten en kantoren. Het werk van de student-assistenten worden betaald.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Shenzhen, Guangdong
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Shenzhen, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan