Bachelor in de elektrotechniek (controle, instrumentatie en automatisering)

Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de elektrotechniek (controle, instrumentatie en automatisering)

Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM

Bachelor Elektrotechniek (Control, Instrumentatie & Automatisering) impliceert uiteenlopende gebieden in de bespreking van productiemethoden of producten en apparatuur. Regeltechniek, instrumentatie en automatisering is een combinatie van drie gebieden, te weten, Regeltechniek, Instrumentation Engineering and Automation Engineering. De combinatie van deze drie gebieden resulteert in een complex systeem. Het omvat de analyse en het ontwerp van besturingssystemen, robotica, en de blootstelling aan het FMS-systeem en automatisering.

Natuurlijk Implementatie

Deze cursus zou vier (4) jaar minimum te nemen en bestaat uit ten minste 138 credit-uren.

Deze cursus zal worden uitgevoerd met ongeveer 80% van de contacturen die theorie en de rest 20% vergadering uur te benadrukken, waarbij in de praktijk / laboratoriumexperimenten, computer-aided learning en Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO). Het stimuleert ook actief en coöperatief anders dan het uitvoeren van opdrachten, baan workshops, industriële training en één laatste jaar project op basis van industriële probleem leeractiviteiten.

Afgestudeerden Carrièremogelijkheden

Vacatures binnen de industrie voor ingenieurs die zijn vaardigheid en praktijkgerichte die zullen worden geproduceerd door UTeM hebben lang niet is voldaan. Veel hoogopgeleide arbeidskrachten in de gehele technische sector, waaronder Industry macht, controle, instrumentatie en automatisering, Power Electronics and Drive en Mechatronica op professioneel niveau zijn vereist. Vacatures voor UTeM afgestudeerden op deze gebieden zullen meer volledig te zijn wanneer ze zijn uitgerust met de technische kennis en sterke praktische vaardigheden.

Gebied van werken voor Bachelor in de ingenieurswetenschappen: elektrotechniek en mechatronica engineering afgestudeerden zijn onder andere: - Semiconductor industrie - Elektrische artikelen fabricage - High en Low Voltage onderdelen productie - hernieuwbare energie sector - Olie en Gas Industrie - Adviesbureaus Bedrijven - High tech industrieën zoals de lucht- en ruimtevaartindustrie - Automation System verwerkende industrie - Biomedical Engineering Firms - Software Development Sector - Onderzoek en ontwikkeling Sector

Sommige van de carrière velden die geschikt zijn omvatten Process and Manufacturing Engineer, Design and Research Engineer, Adviesbureaus Engineer, Testen en Quality Engineer, System Engineer en academici.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
13,438
voor het eerste jaar. 12,770.00 RM voor de volgende jaren.
Locations
Maleisiƫ - Malakka, Malakka
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Maleisiƫ - Malakka, Malakka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan