Bachelor in de elektrotechniek, bedrijfskunde en economie

Ostfalia University of Applied Science

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de elektrotechniek, bedrijfskunde en economie

Ostfalia University of Applied Science

Innovatieve elektrotechnische ingenieurs zijn het ontwikkelen van oplossingen voor de uitdagingen van morgen: emissievrije elektrische auto's, duurzame energie, of moderne communicatiemiddelen zijn slechts een paar gebieden waar we mee bezig zijn. Het is echter niet voldoende bedrijven alleen bezig met de technische kant van deze veelbelovende gebieden. Om succesvol te zijn op de markt, moeten bedrijven ook problemen vanuit economisch oogpunt interessant, terwijl de behoeften van de klanten in het achterhoofd. Hier is de plaats waar de opleiding "Elektrotechniek, bedrijfskunde en economie" in het spel komt.

Ongeveer tweederde van de leerstof omgaan met de onderwerpen van elektrotechniek en informatietechnologie. Het technische gedeelte van de studies heeft een focus op de basisprincipes als in de diepte lezingen uit de automatisering, energie en IT-gebied. Een brede basis in business administration, zoals cost accounting, marketing, Controlling, Financiën en ondernemingsrecht, zal worden overgebracht in het commerciële deel van de studies. De lezingen van het commerciële gedeelte van de onderzoeken worden online aangeboden, waarin de leerlingen hun tijd en hun fysieke locatie geeft meer flexibiliteit.

Industriële ingenieurs zijn gewild in het werkveld vanwege hun brede, interdisciplinaire studie. Mogelijke carrière onder meer projectmanagement, het beheer van technische gebieden, en / of planten bewaking of technische verkoop.

Leerdoelen

De opleiding "Elektrotechniek, Bedrijfskunde en Economie" dekt de belangrijkste onderwerpen van de economie evenals die van elektrotechniek en informatietechnologie. Deze sterke disciplines te bereiden afgestudeerden voor de uiteenlopende eisen van de moderne zakenwereld. De bedrijfsarts velden zijn een gevolg van de toegenomen eisen van de mondiale waarden. De studie brengt de essentiële methodische instrumenten samen met een interdisciplinaire integratie van de afgestudeerde.

Typische beroepen

 • project management
 • corporate management
 • installatiebewaking
 • kwaliteitsmanagement
 • technical sales

Technisch gebied

 • basics zoals DC en AC stroom, meettechniek, IT, digitale technologie (basis studies),
 • specialisatie in energietechnologie, IT, regeltechniek, software engineering, vermogenselektronica, elektrische energie distributie, digitale informatie-overdracht, communicatiesystemen (hoofd studies)

Commercieel gebied

 • algemene zakelijke administratie, marketing, boekhouding, human resources (basis studies)
 • basics en specialisatie in economisch recht, kosten en opbrengsten boekhouding, macro-economie, financiering en controlling, logistiek, investeringen (de belangrijkste studies)

"Integratie" cursussen

cursussen zoals statistieken en projectmanagement als schakel tussen de belangrijkste onderwerpen van economie en technologie, alsmede de voltooiing van de studie proefschrift stageproject en bachelor thesis.

Volgorde van de studie

 • 1 tot 3 semester: basics
 • 1 tot 3 semester: basics
 • 7 semester: geïntegreerde stage fase en bachelor thesis
Deze school biedt programma's in:
 • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - Wolfenbüttel, Nedersaksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Wolfsburg, Nedersaksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan