Bachelor In De Elektrotechniek - Elektronika

Kadir Has University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Elektrotechniek - Elektronika

Kadir Has University

Elektro - Electronics Engineering is een dynamische en boeiende gebied die uitstekende carrièremogelijkheden biedt in alle sectoren van de samenleving en is een van de grootste verwerkende industrieën in de wereld. De ontwikkelingen in de elektrotechniek - elektronika worden beschouwd als een van de belangrijkste factoren bij het hervormen van onze moderne samenleving in alle aspecten, waaronder de gezondheid, het bedrijfsleven, onderwijs en entertainment. Elektrische - Elektronica ingenieurs ontwerpen en implementeren van een breed scala aan systemen zoals telecommunicatienetwerken, snellere computerchips, medische apparatuur, industriële instrumentatie, controle, een magnetron, een computer netwerkbeveiliging, evenals beeld- en signaalverwerking.

De Electrical - Electronics Engineering Department van Kadir Has University biedt haar studenten met een uitstekende undergraduate onderwijs, alsook graduate programma leidt tot een Bachelor of Science (BS), Master of Science (MS) en Doctor of Philosophy (Ph.D.) in de elektronica techniek om hen voor te bereiden op een succesvolle professionele loopbaan in de nationale en internationale arena's, evenals voor de high-rating graduate schools. Ons onderzoek missie is om uit te voeren van wereldklasse onderwijs en onderzoek in de belangrijkste bouwstenen van de informatietechnologie telecommunicatie-systemen, geavanceerde signaalverwerking technieken voor draadloze communicatie en netwerken, magnetron engineering, controle en neurale netwerken.

Een van de belangrijkste doelstellingen van de elektronica-afdeling bij Kadir Has University is om te worden erkend als de toonaangevende afdeling in de regio. Onze faculteit leden zijn toegewijde docenten die begeleiding voor onze studenten. De afdeling heeft de ontvanger van een aantal reserch projecten van zeer prestigieuze en selectieve zowel nationale als internationale onderzoeksprogramma's werken met zowel graduate en undergraduate studenten van de bacheloropleiding in Electrical geweest - Electronics Engineering Department bestaat uit vier jaar, het eerste jaar vooral zijn gewijd aan de fundamentele wetenschappen en geesteswetenschappen in om een ​​stevige achtergrond voor de toekomst technisch onderwijs te bieden. Het tweede jaar is ontworpen om de studenten tot elektronica techniek te introduceren, alsmede voortzetting van de achtergrond gebouw. Het derde jaar introduceert fundamentele gebied van elektronica-engineering aan de studenten en brengt basic engineering begrippen. In het afgelopen jaar, kunnen studenten kiezen tussen sommige gebieden van specialisatie; namelijk telecommunicatie en signaalverwerking, regelsystemen, elektronica. Senior studenten wordt verwacht om de vereiste en keuzevakken te nemen van hun gekozen specialisatie optie op te bouwen diepte en de breedte van de kennis. Onze undergraduate programma benadrukt ook ervaring in de industrie, waarbij alle studenten wordt verwacht dat zij een praktische opleiding van 40 dagen in de industrie te doen. Deze training is bedoeld om de student een bewustzijn van de industriële wereld te geven. Verder is het voor studenten die meer neigen naar basiswetenschappen, dubbele grote programma's met andere verwante programma's worden aangeboden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Turkije - Istanbul, Istanbul
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanbul, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan