Bachelor in de elektrotechniek en elektronica-engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Internationale Universiteit Van Sarajevo IUS

Electrical and Electronics engineering programma komen onderwerpen in de toegepaste wetenschappen en wiskunde, elektronica, regeltechniek, telecommunicatie en elektromagnetisme, alsmede het ontwerp, analyse, optimalisatie en het beheer van de praktische technische systemen. Dit programma is gebaseerd op brede ingenieursopleiding met specialisatie, zelflerend en ontwikkeling.

In aanvulling op het programma cursussen, zijn basisprincipes van de economie, management en sociale wetenschappen ook opgenomen in het curriculum. Onze filosofie is niet alleen om ingenieurs op te voeden, maar om hen voor te bereiden op de toekomstige leidinggevende functies in de industrie.

Praktische opleiding in engineering omvat praktisch werk in laboratoria (Electronics, complexe systemen, Control Systems, Power Systems en Telecommunicatie), het ontwikkelen van vaardigheden in de programmering en het gebruik van computers in vakmanschap, alsmede de ontwikkeling van de geest en een affiniteit voor teamwork en levenslang leren. The Final project wordt vaak geassocieerd met de huidige IUS onderzoek en / of wordt uitgevoerd in samenwerking met bedrijven buiten de IUS.

  • Vier-jarige opleiding
  • 240 ECTS
  • AQ Oostenrijk geaccrediteerd
  • Maximaal 3600 euro per jaar (met een beurs, omdat alleen sterke kandidaten worden geaccepteerd)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The International University of Sarajevo is a non-profit independent institution of higher education that autonomously provides funding for its work. It offers educational programs in all three study ... Lees meer

The International University of Sarajevo is a non-profit independent institution of higher education that autonomously provides funding for its work. It offers educational programs in all three study cycles, as well as specific professional development programs in the registered areas. Lees Minder
Sarajevo , Istanbul + 1 Meer Minder