Bachelor in de elektrotechniek en elektronica-engineering

Istanbul Aydin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de elektrotechniek en elektronica-engineering

Istanbul Aydin University

De Bachelor's Degree Program van het Department of Electrical and Electronics Engineering is een 240 ECTS, 4-jarige opleiding bestaat uit acht semesters, die elk een 30 ECTS werkdruk. Eén ECTS gelijk aan 25,5 uur studielast per semester. Electrical and Electronics Engineering (EEA), is één van de basiseenheden van de algemene machinebouw onderwijs. In termen van de onderwerpen van de studie, kan EEA worden opgevat als die twee hoofdtakken: Electrical Engineering and Electronic Engineering. Electrical Engineering heeft betrekking op hoog-voltage, energie en power systems, Electronic Engineering heeft betrekking op telecommunicatie, biomedische en robotica.

Het technologisch centrum van Istanbul Aydın University biedt mogelijkheden voor studenten volledig worden uitgerust met het laboratorium tools en applicaties. Faculteit leden van de Electrical and Electronic Engineering streven diverse wetenschappelijke projecten, studie en publiceren over onderwerpen variërend van robot technologieën (Remote robotbesturing), het draadloze netwerk optimalisatie (militaire communicatie toepassingen), encryptie / Encoding (kanaal en de bron media-encryptie / encoding met de error prestaties van de optimalisatie algoritmes), Artificial Intelligence Applications (Gezichtsherkenning, de herkenning van vingerafdrukken, handtekening erkenning, extractie van schuld kaarten, de gebieden van archeologisch onderzoek), biomedische toepassingen (colon-, long-, borst kanker diagnose, enz., osteoporose, schizofrenie de diagnose van ziekten).

Daarnaast kunnen studenten deelnemen aan wetenschappelijke projecten die de ontwikkeling van de industrie en de samenwerking van de universiteit te ondersteunen. Enkele voorbeelden van dergelijke projecten te noemen: TUBITAK-TEYDEB (Advanced geïmplementeerd gezichtsherkenning, spraakherkenning, netwerk-optimalisatie), Istanbul 2010 Culturele Hoofdstad van Europa (Hand geschreven kunst) en "Ottomaanse Latijnse alfabet real-time vertaling", "Original- imitatie onderscheid in kunstwerken '.

Ons programma 'Stage' is gericht op het hebben van studenten werken in een fabriek een keer per week. Op deze manier, de studenten vertrouwd te maken met de werkzaamheden in de industrie tijdens hun opleiding, vandaar de arbeidsbemiddeling proces is zo glad als ze zijn uitgerust met de nodige theoretische en praktische informatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan