Bachelor in de elektrotechniek en elektronica-engineering

TED University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de elektrotechniek en elektronica-engineering

TED University

OVER ONS

"Ware grootheid is wanneer uw naam lijkt op ampere, watt en fourier-wanneer het wordt gespeld met een kleine letter." (Richard Hamming)

Elektrotechniek en Elektrotechniek is in het algemeen een technische discipline die betrekking heeft op de kwesties met betrekking tot ontwerp, ontwikkeling, onderhoud, bescherming, controle, economie en beheer van systemen die werken met sterke (elektriciteit) en zwakke (elektronische) stromen; en biedt oplossingen en producten op vele gebieden, zoals communicatie, energie, defensie-industrie en de gezondheidssector. Daarom komen we altijd een toepassing tegen van de elektrische en elektronische engineering, waar energie ook wordt gebruikt.

Electrical and Electronic Engineering, vormt een gemeenschappelijk interdisciplinair platform met verschillende gebieden, maakt niet alleen deel uit van technische, maar ook van sociale en economische ontwikkeling en vooruitgang. Vanwege de voortdurend veranderende en evoluerende functie zijn er technici nodig die zichzelf op de hoogte houden van nieuwe technologieën. Een samenleving zijn, niet alleen gebruik maken van de bestaande kennis en technologie, maar ook van zelfdenken en zelf produceren, en gelijke tred houden met de technologische vooruitgang. Dit legt grote verantwoordelijkheden en plichten op voor elektrische en elektronische ingenieurs en onderzoekers.

Het doel van onze afdeling is om een ​​'studentgecentreerd', innovatief en interactief programma te voeren, nieuwe leertechnieken te gebruiken om te leren en zich aan te passen aan de moderne wereld, in samenwerking met andere disciplines. Ons academisch curriculum stelt onze studenten in staat om een ​​sterke professionele achtergrond te hebben en om op verschillende interdisciplinaire gebieden betrokken te zijn via kleine en dubbele grote programma's.

Onze Missie

Om afgestudeerden te produceren die in staat zijn tot kritisch denken, levenslang leren, samenwerken, de regels van professioneel gedrag en ethiek leren en toepassen, zich aanpassen aan opkomende situaties en benaderingen, effectief communiceren en een brede visie hebben.

Kennis produceren, implementeren en verspreiden door onderzoek met een hoge impact uit te voeren.

Onderwijzen en leren

"Onderwijs is wat overblijft na het vergeten van alles wat hij op school heeft geleerd." (Albert Einstein

  • De voertaal van het onderwijs is Engels.
  • Een flexibel curriculum met een actuele breedte-diepte-verhouding is opgesteld om studenten in staat te stellen zich te specialiseren in overeenstemming met hun persoonlijke voorkeuren. Daartoe overtreft het aantal credits voor de vereiste afdelingsvakken in een semester van acht semesters niet de helft van de totale studiepunten, terwijl de verhouding van de studiepunten voor de keuzevakken 35-40% is. Het curriculum biedt studenten de mogelijkheid om cursussen te selecteren uit andere faculteiten, zoals techniek, sociale wetenschappen en onderwijs. Het curriculum is ook rijk aan het toestaan ​​van studenten om te studeren in interdisciplinaire studies en om hun vaardigheden te verbeteren naast het aanbieden van kleine en dubbele major degrees.
  • Het eerste jaar van het programma bestaat uit verplichte en keuzevakken uit vakgebieden zoals wiskunde, Engels, sociale en natuurwetenschappen, die zijn gebaseerd op een gemeenschappelijk kernprogramma dat gericht is op het verbeteren van de algemene vaardigheden van studenten.
  • Het tweede, derde en vierde jaar van het programma bestaat uit verplichte / keuzevakken die de technieken en principes van Electrical-Electronics Engineering onderwijzen, evenals keuzevakken uit andere afdelingen die studenten toelaten om een ​​minor of dubbele major te behalen. Sommige wiskunde, computerprogrammering, technische basiscursussen, die inzicht verschaffen in de elektrotechniek, worden gedefinieerd als verplichte vakken. In het derde en vierde jaar worden verschillende keuzevakkeuzes ondersteund door laboratoria aangeboden op verschillende gebieden, zoals elektromagnetica, elektronica, communicatie en signaalverwerking, controle, computer, kracht en energie, waardoor studenten een kans krijgen om experts te worden in het gebied dat zij Kiezen.

Carrièremogelijkheden

"Kies een baan waar je van houdt, en je zult nooit een dag in je leven hoeven werken." (Confucius)

Onze afgestudeerden kunnen werken als ingenieurs, onderzoekers, consultants of managers in een publieke of private organisatie die zich bezighouden met gebieden zoals communicatiesystemen, defensie-industrie, energie- en energiesystemen, besturing en automatisering, elektronische en digitale systemen. Onze afgestudeerden kunnen ook een academische loopbaan volgen aan toonaangevende universiteiten in Turkije of in het buitenland.

Zomerstage

Om beroepspraktijken te bieden, omvat het programma twee zomerstages die elk 20 dagen duren. Deze stages worden afgesloten aan het einde van het 2e en 3e jaar tijdens de zomer. De studenten moeten de regels volgen die worden gedefinieerd door de Stagerichtlijnen van de TED University. Studenten kunnen stagiaires zijn bij de binnenlandse of buitenlandse organisaties die zijn goedgekeurd door de afdeling.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 maanden
Deeltijd
Voltijd
Locations
Turkije - Ankara, Ankara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Ankara, Ankara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan