Bachelor in de elektrotechniek en informatietechnologie (EIT)

Ostfalia University of Applied Science

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de elektrotechniek en informatietechnologie (EIT)

Ostfalia University of Applied Science

In de opleiding hebben "Electrical Engineering and Information Technology" studenten de keuze tussen drie disciplines:

  • Automatisering
  • Elektrische Mobiliteit en Energy Systems
  • informatie technologie

De studie discipline Automation behandelt de belangrijkste gebieden van Control Systems and Automation Engineering, en is gecentreerd rond proces- en fabrieksautomatisering. Bij ons leer je te ontwikkelen en automatisering-oplossingen te implementeren voor de meest uiteenlopende technische systemen. Wij zullen u bekend met geautomatiseerde modellering en simulatie te maken, en tonen u de relatie met de praktische toepassing van de regelgeving, het beheer en het toezicht op de technische processen. U krijgt gedetailleerde kennis van elektrische aandrijfsystemen en vermogenselektronica te ontwikkelen. Het vermogen om te gaan met softwaretechnologieën voor real-time systemen, Programmeerbare Logische Controles en instrumentatie en controles versterkt uw profiel als automatiseerder.

Hoe kan energie worden vervoerd naar de consumptie centra over lange afstanden, veilig en zonder verlies? Hoe kan energie worden gewonnen uit de wind en de zon? Elektrotechnici dragen bij aan de vertraging van de klimaatverandering en de bescherming van het milieu. De studie discipline Electric Mobility en Energy Systems brengt professionele kennis over zowel conventionele als duurzame methoden voor de productie van elektriciteit en maakt de studenten vertrouwd met intelligente systemen van de distributie van energie en het gebruik. Elektrische Mobiliteit is nauw gerelateerd aan het gebied van duurzame energie. Een miljoen elektrische auto's zal worden gedreven in de straten van Duitsland in 2020. Lange termijn - in ongeveer 40 jaar - fossiele brandstoffen in het stadsverkeer, dat wil zeggen, auto conventionele motoren worden aanzienlijk vervangen. Elektrische Mobiliteit is daarbij een belangrijke technologie. Belangrijke onderwerpen beschouwd in de opleiding zijn accusystemen, laadstations (auto), voertuig concepten, vermogenselektronica en de combinatie van elektrische en verbrandingsmotoren van hybride auto's.

Hoe werkt een smartphone functie als een game console? Als student in deze opleiding, bent u in staat om te begrijpen en ontwikkelen van moderne technologie. Consumentenelektronica, mobiele communicatie en computer apparaten en netwerken behoren tot dit gebied. De studie discipline Information Technology analyseert alle fundamentele onderwerpen van de telecommunicatie, zoals de airconditioning, verwerking en analyse van informatie en de beschrijvende signaal. Moderne transmissie methoden door middel van radiosignalen, elektrische leidingen of glasvezelkabel zijn vooral belangrijk in High-Frequency Engineering. Communication Systems behandelt onderwerpen te beginnen met netwerkconfiguratie tot multimedia data-overdracht. Een belangrijk accent van deze discipline is vertegenwoordigd door mobiele en computer communicatie, en de benodigde hard- en software.

Fundering

De stichting cursussen zijn de basis voor verdere studie. De basis van de techniek, wiskunde, natuurkunde, en computationele techniek behoren tot deze categorie.

Hoofdonderzoek

Studenten worden onderwezen fundamentele kennis voor een latere carrière in de techniek, en de specifieke kennis in de gekozen discipline van studies zullen worden verdiept. Bovendien is het projectteam, student onderzoeksproject en praktijkgerichte projecten, alsmede de bachelor thesis zijn alle aspecten in deze fase.

Belangrijke inhoud van de cursus van de gekozen studie discipline zijn:

Automatisering: Software engineering en databanken, computerarchitectuur en besturingssystemen, regeltechniek, vermogenselektronica, elektrische machines en aandrijvingen, stroomvoorziening, industriële controles en bussystemen

Elektrische Mobiliteit en Energy Systems: Software engineering, regeltechniek en simulatie technologie, power elektronica, elektrische machines, voeding en controle, industriële controles en bussystemen, elektrische mobiliteit

Informatie Technologie: Software engineering en data bases, signalen en systemen, informatie-overdracht, digitale systemen, hoogfrequente techniek, communicatie-systemen, computerarchitectuur

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - Wolfenbüttel, Nedersaksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Wolfsburg, Nedersaksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan