Bachelor in de elektrotechniek en informatietechnologie

Vietnamese-German University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de elektrotechniek en informatietechnologie

Vietnamese-German University

Bachelor in Electrical Engineering and Information Technology (Focus op Electronics & Telecommunication)


In samenwerking met de University of Applied Sciences, Frankfurt / Main, Duitsland


Waarom dit programma


Het samenspel tussen hardware en software is doorgedrongen in alle hoeken van de industriële en high-tech producten. Deskundigen die de vaardigheden op dit gebied techniek onder de knie zijn top van de lijst van headhunting bedrijven. Dit programma opent uitstekende kansen op werk in de ontwikkeling, productie als verkoop en distributie in high-tech, elektro, IT en bijna alle industriële bedrijven zoals Intel, Siemens, Mercedes, BMW, etc. Studenten zullen worden uitgerust met vaardigheden voor de ontwikkeling van de circuits, systemen en elektrische en informatietechnologie producten die over verschillende industriële gebieden en bedrijven te snijden.


Dit programma is geaccrediteerd in Duitsland en gecertificeerd door de EUR-ACE-label, een kwaliteitslabel voor ingenieursopleidingen, erkend in heel Europa. Het heeft grote belangstelling van wereldklasse technische bedrijven zoals Siemens, die een coöperatieve overeenkomst voor dit programma heeft ondertekend verhoogd.


Hier is wat je krijgt nadat het programma


 • Concurrentievoordelen op de arbeidsmarkt door een prestigieuze Duitse en vgu graad "Bachelor of Engineering", een wereldberoemde Duitse opleiding in engineering, Engels talenkennis en buitenlandse studie-ervaring.
 • Eindeloze mogelijkheden over te dragen aan hogere graden met een diploma erkend over de hele wereld.
 • De beste kansen op werk op het gebied van elektrotechniek en IT meestal aangeboden door Siemens, Intel, Mercedes, BMW enz.
 • Top-notch technische vaardigheden uit Duitsland voor de ontwikkeling van circuits en systemen, en posities in de productie en verkoop van elektrische en IT-producten.
 • Real ervaring in de industrie door middel van stages in Vietnam en Duitsland.


Hier is wat je krijgt tijdens het programma

 • Studeren aan een premie universiteit met een world-class standaard, in Binh Duong campus
 • Sommige van de beste studenten kunnen worden geselecteerd om een ​​semester in het afgelopen jaar in Duitsland te studeren aan de Hogeschool Frankfurt / Main.
 • De hoogste kwaliteit van het onderwijs met een uitstekende curriculum, toegewijd en ervaren docenten uit Duitsland, moderne faciliteiten en laboratoria.
 • Uitstekende programma in het Engels gegeven, vol met real-world industrie gevallen en soft skills, zoals teamwork, presentatie, taal, het oplossen van problemen.
 • Zeer betaalbaar collegegeld aanzienlijk gesubsidieerd door de Vietnamese en Duitse overheden.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
4,000 USD
per semester, beurs mogelijk
Locations
Vietnam - Ho Chi Minh-stad, Ho Chi Minh City
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates