Bachelor in de elektrotechniek

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BSc. in Electrical Engineering

OVERZICHT

In de afgelopen 40 jaar is de Electrical Engineering programma is afstuderen personen van hoog kaliber voor de werkgelegenheid in het gebied van elektrotechniek. Onze afgestudeerden zijn geprezen als een van de beste en zijn werkzaam in de procesindustrie, service gebied, elektrische adviesbureaus en contracting, alsmede onderwijs; van technicus tot bestuurlijke niveaus.

De Elektrische programma biedt twee routes naar de kwalificaties in Electrical Engineering, het diploma en de graad. De Diploma in Electrical Engineering heeft drie gebieden van specialisatie; Macht, Instrumentation and Control, en elektronica en communicatie. Afgestudeerden van het Diploma kunnen laten inschrijven in de opleiding als zij dat willen. De Electrical Engineering Degree Programme heeft vier (4) gebieden van specialisaties, elektronica en communicatie, Power, Instrumentatie en Controle en Informatica.

De Electrical Engineering programma zal blijven dienen bij de ontwikkeling van een aantal van 's werelds belangrijkste Electrical Engineers.

CURSUS GOALS

De doelstellingen van de opleiding zijn: a. Om het aantal gekwalificeerde Jamaicaanse (en Caribisch gebied) Engineers die concurrerend zijn op de opkomende mondiale leeftijd, en gedefinieerd in de eerste plaats door te verhogen:

 • Ontwerp competentie in de Mechatronica Paradigm
 • Competentie in de Informatie & Communicatie Technologieën
 • Verwerkende industrie Ondernemerschap
 • Goed projectmanagement vaardigheden
 • Productiviteit in werkteams en sterke beroepsethiek

b. Aanzienlijke bijdrage aan de industriële vernieuwing in Jamaica, door de impact van de afgestudeerden op de werkplek, door middel van geïntegreerde enterprise incubatie te maken, en door middel van bijbehorende onderzoek en ontwikkeling.

c. Om Technische specialisatie in gebieden bieden met opkomende en potentiële industriële kansen voor Jamaica. In het algemeen zijn deze specialisaties in lijn met de nationale

Studierichting DOELSTELLINGEN

De cursus is ontworpen om afgestudeerden te schakelen:

 1. Toepassen kennis van wetenschap, wiskunde en economie op te lossen Elektrotechniek Problemen die samenleving te confronteren.
 2. Ontwerp en de uitvoering experimenten en analyseren en interpreteren van gegevens verzameld om zo elektrotechniek theorieën te valideren en processen te optimaliseren.
 3. Functie op multidisciplinaire teams.
 4. Effectief te communiceren op alle niveaus met behulp van grafische, schriftelijke en mondelinge methoden.
 5. Een goed begrip van de professionele en ethische verantwoordelijkheid van een ingenieur.
 6. Kritisch beoordelen van de impact; milieu- en dergelijke van technische oplossingen, in een globale en maatschappelijke context.
 7. Gebruik technieken, vaardigheden, computers en andere moderne engineering tools die nodig zijn voor de technische praktijken.
 8. Voeren management functies; Plannen, organiseren, coördineren, controleren, begeleiden, in de uitvoering van het project, en in het werken met multidisciplinaire teams.
 9. Voldoen aan de academische eisen voor engineering accreditatie voor het lidmaatschap in de professionele engineering organisatie in Jamaica en het Caribisch gebied.
Laatst bijgewerkt op feb 2015

Over de school

In 1959, the name was changed to the College of Arts, Science and Technology, and became incorporated under the College of Arts, Science and Technology (CAST) Scheme of 1959.

In 1959, the name was changed to the College of Arts, Science and Technology, and became incorporated under the College of Arts, Science and Technology (CAST) Scheme of 1959. Lees Minder
Kingston , Montego Bay + 1 Meer Minder