Bachelor in de elektrotechniek

Florida Polytechnic University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de elektrotechniek

Florida Polytechnic University

Electrotechniek

Van controle en digitale systemen voor de elektrodynamica, magnetisme en halfgeleiders, zal afgestudeerden zich klaar voor een boeiende carrière in een snel tempo, opkomende gebied te vinden. Hieronder zijn de concentraties voor Elektrotechniek.

CONTROL SYSTEMS

Controle Systems Engineering streeft naar fysieke systemen te analyseren - mechanische, elektrische, vloeibare, chemische, financiële en zelfs biologische - en design manieren om ze te bestrijden. Van prototyping een nieuw ruimtevaartuig geleidingssysteem, om techniek meer efficiënte brandstof injectie in auto's, tot het ontwerpen van multi-legged robots voor gevecht, besturingssystemen ingenieurs spelen een cruciale rol in technologische innovatie.

DIGITALE & hybride systemen

Digital & Hybrid Systems richt zich op het integreren van digitale mechanismen om meer interoperabiliteit, compatibiliteit, overdraagbaarheid en schaalbaarheid in apparaten te bereiken. Zij vormen de basis van de manier waarop alle technologie en informatie wordt toegankelijk en bruikbaar.

Elektrodynamica

Electrodynamica is een tak van de natuurkunde dat de studies bewegende elektrische ladingen en hun interactie met magnetische en elektrische velden. Geworteld in klassieke en kwantum fysica, elektrodynamische techniek richt zich op het ontwikkelen van geavanceerde technologie die wordt gebruikt in de ruimtevaart, energiebesparing, proton versnelling, en een groot aantal andere toepassingen.

MAGNETICS

Magnetics is de studie van de magnetische structuur binnen goed doorlatende, dunne reepjes van legering voor de toepassing van de toegepaste techniek. Magnetische materialen spelen een cruciale rol in een breed scala van industrieën: automotive, veiligheid, medische, IT-en ruimtevaart toepassingen zijn slechts enkele manieren waarop magnetisme is het stimuleren van innovatie.

SEMICONDUCTORS

Halfgeleider-apparaten zijn solid state apparaten die de eigenschappen van halfgeleider materialen om elektronische technologie te verbeteren exploiteren. Halfgeleider ingenieurs kunnen halfgeleidende materialen manipuleren om transistors, condensatoren, kabels, licht-emitterende diodes en halfgeleiders lasers te bouwen - die allemaal zijn geïntegreerd in computerchips.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Lakeland, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Lakeland, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan