Bachelor in de elektrotechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een graad in de elektrotechniek bereidt studenten om oplossingen voor urgente problemen ontwikkelen op gebieden zoals energie, communicatie, computers en netwerken.

Elektrotechnische ingenieurs werken met elektromagnetische velden en elektriciteit voor gebruik in de communicatie, toepassingen van biotechnologie en elektronische circuits. De kern van elektrotechniek is de mogelijkheid om te werken met sensoren, opgehaald voor elektronisch communiceren processignalen en gegevens, model complexe systemen en integreren verschillende energiebronnen in gedistribueerde systemen.

Aandachtsgebieden

U heeft de mogelijkheid om te kiezen om uw elektrotechniek graad na te streven met een nadruk in zowel duurzame energie of biomedische engineering.

Hernieuwbare energie: Studenten die deze nadruk neem dezelfde verplichte vakken als alle andere elektrotechniek majors, maar ze richten zich op energie-gerelateerde onderwerpen voor hun laatste jaar technische keuzevakken.

Biomedische techniek: Studenten die deze nadruk zijn verplicht om drie extra inleidende cursussen in de biologie en scheikunde, maar ze hebben minder technische electieve eisen, die cursussen in de biochemie en biomedische technologie omvat.

De bacheloropleiding is gericht op het geven van studenten diepte van de kennis, de breedte van de kennis en professionaliteit.

Onze afgestudeerden zijn in staat om gespecialiseerde kennis toe te passen in de praktijk of gevorderde studie van elektrotechniek, met inbegrip van wetenschappelijke principes, grondige analyse en creatief ontwerp.

Daarnaast afgestudeerden ontwikkelen van een breed scala van kennis, met inbegrip van informatie over de belangrijkste actuele kwesties in de elektrotechniek, voor productieve carrière in de publieke of private sector of voor de uitoefening van de graduate onderwijs.

Tot slot, onze afgestudeerden in staat zijn om duidelijk te communiceren en ethisch werken in teams in een complexe moderne omgeving. Afgestudeerden zullen deelnemen aan een leven lang leren aan te passen aan veranderingen in de behoeften van hun beroep.

Vereisten

Naast kerncurriculum eisen, student elektrotechniek nemen cursussen in engineering communicatie, wiskunde en wetenschap en techniek wetenschap en design.

Studenten ook complete technische electieve eisen, meestal in het laatste jaar. Keuzevakken kunt u zich richten op onderwerpen die u interesseren, maar alle studenten ten minste een cursus uit de volgende vijf electieve gebieden moet hebben:

 • communicatie
 • Controle
 • elektronica
 • Electromagnetics
 • Vermogen

Daarnaast kunnen studenten keuzevakken in computers te nemen, hoewel dit niet noodzakelijk is.

Aandachtsgebieden

Als u ervoor kiest om een ​​gebied van de nadruk in zowel biomedische engineering of hernieuwbare energie te voltooien, moet u wellicht alternatieve technische electieve eisen. Zie de studiegids voor specifieke keuzevakken.

Capstone eis

Als senioren, alle elektrotechnische majors neem twee sluitstuk klassen waar ze kennis opgedaan tijdens hun opleiding in de richting van het ontwerp en de creatie van een industrie-relevante elektrotechniek project toe te passen.

Krediet voor stages

Maximaal drie eenheden van de stage krediet kan ook worden toegepast in de richting van de mate.

Career Opties

Elektrotechnici dragen veel hoeden vandaag de dag, dankzij het brede scala van velden die een beroep doen op hun expertise. Met communicatie, computers, netwerken en systemen spelen een belangrijke rol in de activiteiten van vrijwel alle bedrijven, elektrotechnici zijn cruciaal voor het behoud en de ontwikkeling van de systemen die onze samenleving ondersteunen.

Carrièremogelijkheden voor elektrotechnici omvatten banen, zoals de volgende:

 • Communicatie-uitrusting ontwerp
 • Elektrische energie-opwekking en distributie
 • elektronica
 • Afbeelding en signaalverwerkingssystemen
 • Instrumentatie ontwerp
 • Ontwerp en ontwikkeling van hernieuwbare energiebronnen
 • Optisch en laser systeemontwerp
 • Ontwerp Robotics
 • Sensor ontwerp

Bovendien, elektrotechnici algemeen genieten solide winstpotentieel. Elektrotechniek majors had mediane inkomen van $ 85.000 in 2011, volgens een rapport van de Georgetown University's Center op onderwijs en de werknemers, waardoor ze een van de top-verdienende majors voor degree houders bachelor.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Nevada, Reno was founded in 1874 as the State University of Nevada in Elko, Nev., about 300 miles northeast of its present-day campus in Reno. The site for the university preparatory ... Lees meer

The University of Nevada, Reno was founded in 1874 as the State University of Nevada in Elko, Nev., about 300 miles northeast of its present-day campus in Reno. The site for the university preparatory school in eastern Nevada (where no state institutions had previously been located) proved to be impractical, as nearly half of the state's residents lived in the Reno-Carson City area. In 1885, the legislature approved the move of the University from Elko to Reno. Lees Minder