Bachelor In De Eredienst Kunst

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Eredienst Kunst

Oral Roberts University

De verering Kunst major studenten van vandaag voor te bereiden om aanbiddingsleiders met de nadruk op de spirituele aspect door middel van relevante intensieve studies in communicatie kunst, drama, muziek theorie en technologie. Studenten proberen het hart van God aan de ministers van de waarheid met een doel naar de kerk te nemen naar een nieuw niveau te zijn. Een auditie is vereist voor toelating tot het programma. Zowel zanger en instrumentalisten zijn welkom om toe te passen.

Op ORU Worship Arts zal Majors ervaren

- Song schrijven / arrangeren en lood grafiek notatie - Muziek technologische opleiding - Toetsenbord training en improvisatie - Het ontwerp en de functie van de eredienst - Audio productie en voice-overs - Kansen om te handelen - Sturen van een theaterproductie - Schrijven schetsen en teksten voor de kerk - Muziek theorie, harmonie en zicht zingen - Een practicum ervaring in een plaatselijke kerk - Seminars van alumni en opmerkelijke gast kunstenaars uit de hele wereld

Uitkomsten

Met een eredienst Arts graad, kunt u zich verheugen op een carrière in leiderschap in de kerk in de muziek en drama, of als predikant, zendeling, artiest of songwriter.

Wat heb je te uit te kijken?

Ontwikkelen in de kunst van aanbidding leiden met een aantal van de meest verbazingwekkende studenten op deze campus, studenten die een hart voor God en een passie om Hem te dienen door middel van aanbidding.

Toelating tot de aanbidding kunsten programma vereist een aparte applicatie met de Music Department en een auditie. Aanvragers worden in kennis gesteld van hun aanvaarding van de universiteit door het Admissions Office; zij zullen geïnformeerd worden over de aanvaarding als een verering Kunst belangrijke door de afdeling Oude Muziek.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
6 - 8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan