Bachelor in de Europese levensmiddelenbranche

Aeres University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de Europese levensmiddelenbranche

Aeres University of Applied Sciences

Europa heeft een zeer rijke geschiedenis in de voedselproductie en handel. De verschillende lokaties in Europa de ontwikkeling mogelijk van unieke en traditionele productiemethoden. Wat is de toekomst voor deze producten? Consumenten zijn tegenwoordig meer bewust van wat ze eten en als gevolg van alle recente schandalen in de voedingsindustrie meer en meer consumenten zijn op zoek naar producten van bekende herkomst. Je studeert Europese Food Business samen met studenten van verschillende nationaliteiten en onderzoeken hoe de diversiteit van de voedselproductie mogelijkheden binnen de Europese Unie kan worden gebruikt voor grotere groepen consumenten.

Deze 4 jaar Bachelordiploma zal zich richten op ondernemerschap en innovatie in de Europese Food Business. De eerste twee jaar zul je een stichting in business management, marketing en food product ontwikkeling te ontvangen. In deze jaren zal je ook een beter inzicht in de ontwikkelingen in het levensmiddelenbedrijf zowel wereldwijd als in de meest recente ontwikkelingen binnen de Europese Unie te krijgen. Een van de elementen van het programma is een studiereis naar een of twee Europese landen in het eerste semester van het concept van de Europese voedselproductie verder te verkennen. In het derde jaar ga je studeren aan verschillende Europese universiteiten en verder richten op de relatie tussen de plaats waar het product wordt geteeld en de specifieke kenmerken van het product. U krijgt ook een beter begrip van de relatie tussen cultuur en voedsel, en hoe merk producten uit een bepaalde regio. In het vierde jaar ga je je eigen bedrijf, op basis van een product naar keuze te creëren. Daarnaast vindt u een scriptie te schrijven en na zijn afstuderen je een expert in Europese Food Business zal zijn.

Professionele mogelijkheden

Na zijn afstuderen Europese Food Business, Je hebt opgedaan veel kennis over de productie, verwerking en afzet van producten, maar weten ook hoe ze producent en consument dicht bij elkaar te brengen. Je bent inzetbaar in de (inter-) nationale levensmiddelenbedrijf als buiten deze business, die zeker zal verhogen van uw kansen op werk. Market Research Manager - - Distributie en Logistiek Manager - Corporate Sales Manager - Financial Officer - International Sales Consultant - Policy Analyst - International Marketing Manager: dit kan posities, zoals onder andere

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Aeres University of Applied Sciences
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Halifax, Nova Scotia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nederlanden - Almere, Flevoland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nederlanden - Dronten, Flevoland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan