Bachelor in de filmische kunst

Multimedia University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de filmische kunst

Multimedia University

Opleiding Multimedia University, de Bachelor of Cinematic Arts (Honours), CAP, is een innovatief programma dat de studenten in staat stelt om een ​​reeks filmische kunst vormen, alsmede de sociale en industriële context waarin ze worden geproduceerd en geconsumeerd verkennen.

Het programma FCM Cinematics Arts biedt een unieke Aziatische wereldwijd perspectief, vanuit de Maleisische, Koreaanse en andere Aziatische filmindustrie aan de Hollywood-cinema, zullen de studenten mogelijkheden om hun eigen ideeën en belangen, verken ondersteund door wetenschappelijk medewerkers die ervaring hebben filmmaken zelf hebben .

Het overdekte in het programma modules onderzoekt een breed scala van het verleden, recente en hedendaagse productie voor zowel grote scherm en klein met zware nadruk op technologie en industrie gedreven verbindingen. CAP is een innovatieve, uitgebreide en flexibele benadering van het "script-to-screen" methode van het filmmaken waar studenten hun studie beginnen met de basisprincipes van ideevorming en storyboards tot aan het produceren van hun eigen werken.

Studenten van het programma zal worden uitgerust met de belangrijkste disciplines zoals scenarioschrijven, productie management, cinematografie, geluidsproductie, art direction, en nog veel meer om ervoor te zorgen dat ze zich ontwikkelen tot creatieve filmmakers met de mogelijkheid om individueel of in een team te werken. De mate is in samenwerking met de University of Southern California (USC), een van de beste filmscholen in de wereld die filmproducenten zoals Jeffrey Katzenberg, George Lucas, Sidney Poitier, Steven Spielberg en Robert Zemeckis heeft bekend onder zijn bestuur ontwikkeld van raadsleden. Samen met USC, heeft Multimedia Universiteit cursus modules die aan de huidige strenge normen, alsook schaduwen toekomstige trends op het gebied van filmische kunst relevant zijn ontwikkeld; modules die de creatieve digitale ontwikkelingsproces samen met filmische theorieën en principes De eerste batch van de GLB-studenten samen te voegen zullen hun studie beginnen in juni 2013 Multimedia Universiteit Cyberjaya campus. Echter, na voltooiing van het GLB gebouw in 2014, zal het programma uit te voeren bij MMU's derde campus in Educity, gelegen in het vlaggenschip ontwikkeling van Iskandar, Johor. De nabijheid met dennenbossen Iskandar Maleisië Studios biedt een perfecte omgeving voor studenten om uit de eerste hand te ervaren de wereld van film, televisie en post-productie op grote schaal. Dit unieke voordeel zullen studenten een voorsprong ten opzichte van soortgelijke programma's op diverse universiteiten in binnen- of buitenland.

De resultaten van het programma

Studenten hoofdvak in Cinematic Arts zal kunnen worden:

  • onafhankelijke, innovatieve content ontwerpers, met de mogelijkheid om problemen te identificeren en oplossingen bieden in filmische kunst industrie.
  • leiders die anderen zal inspireren in de filmische kunst industrie.
  • technisch bekwame ontwerpers met een sterke fundamenteel begrip en het vermogen zich aan te passen aan een pre en post-productie workflow
  • afgestudeerden met een onderzoekende geest die in staat zijn om concurrerende intellectuele eigendom te creëren om de groei van de filmische kunst te stimuleren

Leerervaring

In de loop van de drie (3) jaar studie, zullen de studenten worden verplicht om te schrijven of individuele en collectieve projecten te produceren om ervoor te zorgen dat zij een tastbaar bewijs van hun vaardigheden zal hebben wanneer ze afstuderen. Key projecten zijn onder meer de productie van een korte film, het schrijven van een creatieve of kritische werk, of het creëren van een haspel of creatieve portfolio. CAP's nabijheid van Pinewood Studios Iskandar, onder andere studio's in Maleisië, en biedt direct beschikbaar stagemogelijkheden voor CAP studenten als onderdeel kernprogramma. Dit belangrijk voordeel, in vergelijking met andere bestaande film of televisie cursussen geeft studenten een eerste hand mening van professionele productieprocessen. Als gevolg hiervan, bij het afstuderen van het programma Cinematic Arts, zullen de studenten niet alleen filmische kunst ontwikkeling ervaring op hun cv, maar ook professionele contacten in het veld.

Onderwerpen zijn onder meer: Schrijven & Producing, Acting & Regie, videografie & Camerawerk, Pre & Post Production, Special Design Effecten & Sound Design, Staging, verlichting, Set Design, filmgeschiedenis, Documentaire, Experimentele Film, etc.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
1 - 3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,000
Locations
Maleisiƫ - Cyberjaya, Selangor
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Maleisiƫ - Cyberjaya, Selangor
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan