Bachelor in de filosofie / theologie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bijbel en religie in de EMU

EMU Bijbel en religie studenten duikt diep in de Schrift, hun eigen spirituele vorming werk te doen, en vinden hun doel in het leven als volgelingen van Jezus; ze worden uitgerust voor het algemeen welzijn dicht bij huis en over de hele wereld te dienen.

Als afgestudeerde, zult u bereid zijn om het seminarie of graduate studies te wonen, of onmiddellijk beginnen om te dienen in kerken, dienstverlenende organisaties, scholen, ziekenhuizen, en maatschappelijke organisaties. U zult zelfbewustzijn en vaardigheden te ontwikkelen om een ​​verschil te maken door middel van een verbintenis tot doperse Mennonite waarden van cross-cultureel begrip, de zorg voor de schepping, niet-gewelddadige vredesopbouw en dienstbaarheid aan anderen zoals Jezus gemodelleerd.

Hands-On Leren en Exploration

Bijbel en religie studenten meedoen en leiden vaak campus aanbidding ervaringen en dienen als bediening of pastoraal assistenten in residence hallen. Alle studenten, of ze nu een afdeling belangrijk of niet, worden uitgenodigd om pastoraat te verkennen en te testen hun gaven uit de eerste hand door het ministerie Inquiry Program. Een uniek voordeel van de Bijbel en religie studenten ligt ook in wezen op dezelfde campus als Eastern Mennonite Seminary.

Over de Bijbel en religie Program bij de EMU

Onze spannende curriculum

De afdeling Bijbel en religie biedt unieke en uitdagende banen in de volgende gebieden:

 • Anabaptist Bijbelse perspectieven
 • Bijbel en religie
 • Bijbelse studies
 • kerk studies
 • Vredesopbouw en ontwikkeling
 • FILOSOFIE
 • Religie
 • theologie

Dit is een uitgebreide lijst. Deze cursussen zijn niet elk semester of zelfs per jaar aangeboden.

Ontdek ministerie: Ministerie Inquiry Program

Het ministerie Inquiry Program is een spannende gelegenheid van de Doopsgezinde Kerk van de VS voor college-leeftijd van jonge volwassenen om pastoraat te verkennen. Het programma biedt de mogelijkheid om uit de eerste hand te ervaren wat de bediening is en om uw eigen gaven en het gevoel van de oproep te testen. De deelnemers werken onder toezicht van een dominee en zijn betrokken bij vele aspecten van het leven en het werk van een minister. Inspanning wordt gedaan om u in de gemeente of gemeentelijke instelling van uw keuze - stedelijke, landelijk, groot of klein.

Maak het verschil: Peace Oratorical Contest

De jaarlijkse C. Henry Smith Vrede Oratorical Contest biedt studenten de kans om vredesopbouw en sociale rechtvaardigheid kwesties op de campus te bespreken. De intercollegiate wedstrijd wordt beheerd door de Ministeries van Vrede en Recht van Mennonite Central Committee. Studenten uit alle Mennonite en Brethren in Christ's College in Noord-Amerika komen in aanmerking om deel te nemen.

Aansluitingen op het seminarie

EMU heeft ook een seminarie dat aansluit bij undergrads op de volgende manieren:

 • Bijbel en religie majors en minors kunnen electieve credits te nemen aan het seminarie
 • Bijbel en religie majors kunnen taalvereisten in het seminarie cursussen zoals Hebreeuws vullen
 • Seminary studenten spirituele richting undergrads
 • Seminary studenten intern met campus ministeries en werken met verblijfsvergunning leven als res zaal bestuurders
 • Sommige beurzen zijn beschikbaar voor de Bijbel en religie majors om hun opleiding voort te zetten in het seminarie

Majors

Biblical Studies (45SH)

Dit curriculum biedt een basis in de bijbelse studies met een focus op de methoden van de bijbelstudie voor de student te anticiperen op secundaire Bijbel of graduate-level seminarie studie. Studenten krijgen een uitgebreide blootstelling aan theologische onderwerpen en aan de hedendaagse vraagstukken van bijbelse interpretatie en de betekenis van het christelijk discipelschap. Deze belangrijke vereist de 27 uur van de kern boven, plus 18 uur voor een totaal van 45 uur genoemde cursussen.

Gemeentezang en ministeries Jeugd (48SH)

Deze belangrijke bereidt studenten voor op de oproep van Christus de bediening binnen gemeenten te beantwoorden in de context van de snel veranderende, pluralistische en diverse westerse cultuur. De belangrijkste bereidt studenten voor de dienst in gebieden zoals de jeugd ministeries, stedelijke missies en gemeente leiderschap, en is ook een basis voor graduate-level seminarie studies in de kerk en de bediening leiderschap. Deze belangrijke vereist de 27 uur van de kern cursussen plus 21 uur voor een totaal van 48 SH.

Religieuze en Interculturele Studies (48SH)

Deze belangrijke is ontworpen om studenten voor de interculturele loopbaan, met inbegrip van de missie en de service opdrachten in de hedendaagse Noord-instellingen of in het Zuiden voor te bereiden. Het kan ook dienen als basis voor graduate studies op gebieden zoals antropologie, religiestudies of missiologie. Het programma omvat de studie van culturen, de betekenis en de waarde van religie in hen, en de gevolgen culturen en religies hebben voor uiteenlopende vormen van christelijk getuigenis. Studenten in de RIS grote worden sterk aangemoedigd om de Urbana Missions Conference bij te wonen (gehouden om de drie jaar, met inbegrip van 2012) een keer tijdens hun opleiding. Degenen die dat niet doet, kan een semester van onafhankelijke studie krediet verdienen als een extra keuzevak, het werken met hun faculteit adviseur (CHST 499-1 SH). Deze belangrijke vereist 27 uur van de kern cursussen plus 21 uur voor een totaal van 48 SH.

Filosofie en theologie (48SH)

De filosofie en theologie belangrijk is voor studenten met een speciale interesse in deze gebieden. Het is ontworpen fundament voor verdere studie in graduate school of als aanvulling op andere academische disciplines te zijn. Deze belangrijke vereist 27 uur semester van de theologie, bijbelse studies, en religie cursussen en 21 uur van de filosofie cursussen, voor een totaal van 48 semester uur.

Bijbel en religie (36SH)

Dit is een belangrijke alleen beschikbaar voor studenten die dubbele majors. Het is ontworpen voor studenten met een interesse in bi-beroepsopleiding ministerie alsook aan te moedigen studenten uit andere majors die wensen om een ​​Bijbel en religie afdeling belangrijke en toe nog steeds in staat om af te studeren in vier jaar. Deze belangrijke vereist 21 uur van de kern cursussen plus 15 uur in een van de vier concentraties voor een totaal van 36 SH. Concentratie opties zijn: Biblical Studies, gemeente en het Ministerie Jeugd, religieuze en Interculturele Studies, en filosofie en theologie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

An EMU education helps students to discover their purpose in life and prepare to make a difference for the common good at home and around the world. EMU’s rigorous academics emphasize one-on-one relat ... Lees meer

An EMU education helps students to discover their purpose in life and prepare to make a difference for the common good at home and around the world. EMU’s rigorous academics emphasize one-on-one relationships with professors, cross-cultural awareness, care for creation, and service to others. Lees Minder
Harrisonburg , Lancaster + 1 Meer Minder