Lees de Officiële Beschrijving

Voor de eerste drie semesters, zal de studenten dachten dat de fundamentele economische concepten op Financiën, Micro-economie, macro-economie, statistiek, wiskunde, Accounting, Management en Marketing. Voor de eerste drie semesters bieden wij ook twee keuzevakken te kiezen uit twee pakketten. Binnen deze pakketten hebben we cursussen die rechtstreeks verband houden met de zakelijke omgeving zoals Business Ethics, Wereld economie of Inleiding tot management of anderen bedrijf met een breed perspectief op de samenleving als de Methodologie van wetenschappelijk onderzoek, Politicologie, Logica of institutionele Gemeenschapsrecht.

Het tweede deel van de Hbo-niveau - de laatste drie semesters - zal richten op de specialisatie van financiën en bankwezen zijn. De aangeboden cursussen zijn: Bankinstellingen en Monetaire Mechanismen, Financial Markets, Managerial Accounting, Financiering Direct Investments, financiële analyse, Econometrie, Begroting en Schatkist, Banking Marketing, Verzekeringen, Accounting in Public Administration of International Finance, allemaal als verplichte vakken en andere 3 pakketten met keuzevakken met gespecialiseerde disciplines niet alleen van de financiële omgeving, maar ook uit andere zakelijke gebieden die rechtstreeks verbonden is met de financiering.

Collegegeld

Collegegeld voor de Europese Unie, de Europese Economische Ruimte en de Zwitserse Confederatie burgers is 2500 lei / Jaar.

Vreemde Valuta Collegegeld burgers studeren op hun eigen in Roemenië, afkomstig uit landen die geen lidstaten van de Europese Unie, van de Europese Economische Ruimte, alsmede van de Zwitserse Confederatie het collegegeld is 3.000 euro / Academisch Jaar.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
3,000 EUR
Niet-EU-studenten
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019